Yahoo, Community'yi Kurtardı 6. Sezon Geliyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1404335056.jpg

NBC'de beş sezon boyunca yayınlanan ve kendine has geniş bir hayran kitlesi edinen Community'nin sevenlerine geçtiğimiz günlerde üzücü bir iptal haberi gelmişti. Düşük reytingler alan dizi, kanalı olan NBC tarafından iptal edilmişti.

[HASHTAG]#sixseasonandmovie[/HASHTAG] etiketiyle uzun süredir kenetlenen Community fanları için bu durum büyük hayal kırıklığı olmuştu. Dizinin yapımcı firması olan Sony Pictures öncelikle kanalın online yayın haklarını elinde bulunduran Hulu ile altıncı sezon konusunda masaya oturdu. Fakat gelen haberlere göre Hulu, diziyi devam ettirmeye yanaşmadı.

Dizinin hayranları umudu kesmeye başlamıştı ki sevindirici haber birkaç gün önce geldi. Online izleme konusunda atılım yapmaya hazırlanan Yahoo hizmeti Yahoo Screen ile Sony Pictures'ın görüşmeleri olumlu bir şekilde sonuçlandı. Gelen açıklamaya göre dizinin altıncı sezonu Yahoo Screen'de yayınlanacak ve tıpkı dizinin son iki sezonundaki gibi bölüm sayısı 13 olacak.

Dizinin [HASHTAG]#sixseasonandmovie[/HASHTAG] etiketine sadık kalıp 6. sezonda final yapıp yapmayacağı veya arkasından film gelip gelmeyeceği ise şimdilik belirsiz durumda...

@cevaa @kaan955

2-3 gün facebook sayfasında görmüştüm sana yazmayı unutmuşum. :( Haftanın güzel haberlerinden. :)

Diğer sezonlarda toparlamışsa iyi haber ama 2.sezon gibiyse bitmesi daha doğru olurdu.

2-3 gün facebook sayfasında görmüştüm sana yazmayı unutmuşum. :( Haftanın güzel haberlerinden. :)
İlk belli olduğunda öğrendim zaten de konuyu açmaya anca dün gece vakit bulabildim. :D

Diğer sezonlarda toparlamışsa iyi haber ama 2.sezon gibiyse bitmesi daha doğru olurdu.
4. sezonu çok kötüymüş kimse beğenmemiş ama 5. sezonu baya beğenilmiş. :)