Yahşi Cazibe'nin finaliyle ilgili Gani Müjde hem suçladı hem özür diledi!

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
yahsicazibeodul.jpg

Yahşi Cazibe'nin öteki yüzü
Mesut Yar - Posta

Gani Müjde dostumdur. Yazarı olduğu 'Yahşi Cazibe'nin finaliyle ilgili ortak bir eleştiriyi dile getirmiştim. Tatlı bir durum beyanında bulunmuş. Dizi gibi vallahi; yayınlamadan edemedim!
Sevgili Mesut; eleştiri sevmez diyorsun. Sevmem tabii. Mazoşist miyim? Kırbaçtan kim hoşlanır? Lakin eleştirinin iyi yapılanından yararlanırım elbet. Daha önceki eleştirilere itirazım ne kadar samimiyse son yazdığın yazıdaki eleştirine katılmam da o kadar samimidir. Evet, dizinin sevilen bir karakterine trak diye yeni yön vermek zor ve zahmetli bir karardı ama 2 yıl kendisine onlarca ödül kazandırmış bir dizinin final bölümüne gelmeyen başrol
oyuncusunun hiç mi suçu yok? Bebekli bir final düşünmüştüm oysa. Eski Türk filmlerinde veya 'Kahpe Bizans'taki gibi herkesin birbiri ile evlendiği kucağında çocukları olan mutlu bir final resmi. Ben ne yapayım? Cazibe'yi öldürsem ağlak bir final olacak. Komedi dizisine yakışır mı iki saat boyunca ağlaşan tiplerle final? Madem ki o gelmedi o zaman 'rakibi' ile gelinlikli final yapalım dedik. İhanet koyalım ki adam 'Vay ben ne hata yapmışım muhterem' deyip eski sevgiliye dönsün. Ve bunu yaptık. Olay budur...

Hesaplayamadığım tek şey Azeri dostlarımızın alınganlığı oldu ne yazık ki. Bir tek onlardan şahsında özür diliyorum. Bu kez güldürmedi demişsin. Farkındayım.

Dogru degildi her ne olursa olsun Gani müjdenin oldugu