Yahşi Cazibe

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İlk başta ordan burdan izlediğim için beğenmediğim, fakat adam akıllı izleyince çok beğendiğim komik dizi. Hakan Yılmaz her zamanki gibi mükemmel oynuyor. Yanında bir eleman var o da oldukça iyi. Peker Açıkalın'ın canlandırdığı Peker Pekmez karakteri de harika. Tavsiye edilir bişeydir yani.

FF Dizi Oscarlarının yarı finalistlerinden biri. Üzülerek söylüyorum ki finale çıkamadı.
30 dizi arasında ilk 4 de iyidir.

Umarım uzun soluklu olur. Malum ATV saçma sapan gün değişiklikleriyle dizi batırmak konusunda uzmandır. Cumartesi'yi bekliyoruz...

Altı üstü on bölüm (yaklaşık yani) dizi için bu kadar yaygara koptuğuna göre kaliteli bir şey galiba,ekşi'ye bir bakmalı.

Arjantinli yok.

Çok büyük bir medya sitesinin yaptığı ankette %20'lik oy oranıyla en iyi komedi yapımı seçildi. (Binlerce oyla)

Bu akşam yayınlanan bölümü mükemmel olan dizi. Gerçekten mükemmel. Uzun zamandır bir diziye bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum :D

Son zamanların açık ara en iyi sit-com'u. Avrupa Yakası'nın tahtına geçti.
Özellikle Barış'ın hastasıyım :D

Reytingleri de tavan yaptı son haftalarda.

Son düzenleme:
kırk yılda bir baktığım ama alemto yüzünden nefret ettiğm dizi

adminin eskiden çok beğendiği dizi ama ben hiçbir şekilde beğenmedim

Gani Müjde'nin yazdığı ve Azerbaycanlı bir kadın ile, bir Türk arasında geçen Aşk hikayesi. Bu arada bence mantıklıca bir senaryo üzerine kurulu.

kardeş o kadar tesadüften sonra inanamam eğer sen alemtoysan oku bunu insansan alemtoyum dersin ali cengiz oyunları oynamazsın bu kadar insanı kandırmazsın