Yahşi Cazibe Oyuncularına Ödül Yağdı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
İnternet sitesi Ayakligazete.com'un düzenlediği '2011 Yılı Televizyon Yıldızları' anketi sonuçlandı. İki aydır devam eden ankette yaklaşık 1 milyon 150 oy kullanıldı. En sevilen televizyon yıldızlarının belirlendiği anketin sonucunda; 2011 yılının 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu', atv'de yayınlanan 'Yahşi Cazibe' dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz oldu. Yine aynı diziden Hande Katipoğlu ile Gökçe Özyol ise, 2011'in En İyi Komedi Dizisi Yardımcı Kadın ve Erkek Oyuncuları seçildi. atv'de yayınlanan ve Esra Erol'un sunduğu 'Esra Erol'da Evlen Benimle' ise ankette, '2011'in En İyi Gündüz Kuşağı' seçildi.

yahsicazibe3.jpg
 
bende ayaklıgazeteyi yılın en iyi komedi sitesi ilan ediyorum :))))))))))))))))
 
2011 için belki gerçekçi olabilir. 2011'in ilk ayları Yahşi Cazibe'nin komedi dalında hüküm sürdüğü zamanlardı. Geniş kitle tarafından takip edilen bir internet sitesinin Leyla ile Mecnun'a ödül vermesini beklemiyordunuz herhalde. :)
 
Geçen sene aldığı ödülleri hak ediyordu Yahşi Cazibe oyuncuları fakat bu yıl hakettiklerini düşünmüyorum. Dizinin performansı düştüğü gibi oyuncuların performansında da düşüş var. Özellikle Gökçe Özyol'da bariz bir düşüş görüyorum ben 2.sezonda...

Dizi fanları iş başına geçmiş anlaşılan. Zaten ayaklıgazete'nin anketlerine 1milyon küsür kişi katılmasının başka açıklaması olamaz. :)
 
hakan yılmaz boşa çıkmış yahşi cazibede onada ödül verselerdi kadro tamamlanırdı..
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,587
Mesajlar
3,714,732
Üyeler
8,455
Son Üye
daisydove