Yahşi Cazibe Final Yapıyor !!!

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
Yahşi Cazibe final yapıyor ;

Yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun, yazarlığını Gani Müjde'nin yaptığı Yahşi Cazibe dizisi bu sezon final yapma kararı aldı.

Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Hande Katipoğlu'nun oynadığı Yahşi Cazibe, 2010 yılında yayınlanmaya başlamıştı.

Yahşi Cazibe'nin oyuncuların <adklik id="adklik0" style="border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(204, 0, 0); color: rgb(204, 0, 0); cursor: pointer; font-weight: bold; text-decoration: underline; padding-bottom: 1px; ">başka</adklik> projelerde <adklik id="adklik1" style="border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(204, 0, 0); color: rgb(204, 0, 0); cursor: pointer; font-weight: bold; text-decoration: underline; padding-bottom: 1px; ">yer</adklik> almak istediği için bitirildiği öğrenildi.

Dizinin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz, "Bugün Yahşi Cazibe'nin son bölümünü çekiyoruz. Bu uzun maratonda çok eğlendik. Başta yapımcımız Ali Gündoğdu, yazarımız Gani Müjde, yönetmenimiz Bora Onur, oyuncu arkadaşlarıma ve teknik ekibe çok çok teşekkür ederim" dedi.

Dizinin 93. bölümde final yapacağı açıklandı.

yahsi-cazibe_343.jpg

Peker Açıkalın'ın çıkması diziyi kötü etkilemişti.O zamandan beri pek belleri doğrulmadı.Son zamanlarda toparlanmışlardır ama fazla uzatmamak en iyisi.Çünkü senaryoda sapmaya başlamıştı.Tadından bırakmak en iyisi.:)

93 bölüm bir dizi için çok iyi bir rakam, Oyuncuları başka projelerde görmek dileğiyle...

Eskiden çok severdim ama sonra Peker Açıkalın gittikten sonra bozuldu dizi ve bi daha da hiç izlemedim :D

peker açıkalınlı bnde çok seviyordum bu diziyi ama o çıkınca pek denk gelmedi bi türlü izleyemedim...

93 bölüm boyunca "Yahsi Cazibe" dizisinde emegi geçen herkese yürekten tesekkürler.

Yahşi Cazibe nin Bu Hafta 90 Bölümü yayınlanacak ve Final Tarihi 16 Haziran 2012 Bu Filmi Hiç İzlemedim ama Akrabalarımdan Şurdan Burdan anlattıkları kadarıyla çok güzel bir dizi hatta kah kih koh koh hareketi bile çok yapıldı:D

buyuk bir bolumunu kesinisiz izlemistim.ama sonrtalar hakkaten guldurmedi

buyuk bir bolumunu kesinisiz izlemistim.ama sonrtalar hakkaten guldurmedi

ilk yıl sonunda bitmeliydi geçen sene bende izliyordum bu sene tek bölümünü izlemedim ama barış karakterine hayat veren oyuncu yeni komedilerde oynamalı çok başarılı ..