Unutulmaz Yahşi Cazibe (2010-2012)

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,058
Reaksiyon puanı
49,715
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
2010 yazında atv ekranlarında Yahşi Cazibe adlı yepyeni bir dizi komedi dizisi başladı. Gani Müjde'nin hazırladığı bu dizi ilk bölümleriyle pek ilgi uyandıramadı belki ama tekrar bölümlerinin etkisiyle de olsa gerek dizi kendine ait bir kitle oluşturdu ve kış sezonuna kalmayı başardı. Kış sezonunda ise sürekli artan bir performans gösteren dizi o yılın en çok izlenen komedi dizilerinden biri olmayı başardı.

Azerbaycan'dan gelen bir genç kız olan Cazibe Türkiye'de kalabilmek için para karşılığı biriyle evlenmek ister. O sıralar paraya ihtiyacı olan Kemal de bir şekilde bunu öğrenip formaliteden bir evlilik yaparlar. Fakat işler umdukları gibi gitmez. Kemal'in karşı komşusu komiser Peker Pekmez bu evliliği öğrenir ve bu durum çifti gerçekten evlilermiş gibi davranmaya zorlar.

Hakan Yılmaz ve Aslıhan Gürbüz'ün başrolleri paylaştığı dizide Peker Pekmez karakterine ise Peker Açıkalın hayat vermiştir. Fakat Peker Açıkalın yapımcıyla sorunlar yaşadıktan sonra diziden ayrılır. Dizide ayrıca yan karakterler olan Hande Katipoğlu ve Gökçe Özyol'un da yıldızları bu diziyle parlar ve pekçok ödül, adaylık kazanırlar.

93 bölüm ekranlarda kalan ve pek çok ödül kazanan Yahşi Cazibe'nin finali ise bir hayli olay oldu. Aslıhan Gürbüz'ün sözleşmesini öne sürerek son bölümde oynamak istememesi üzerine Gani Müjde, Cazibe karakterinin bütün yaşadıklarını yalanmış gibi gösterir ve bu durum çok büyük tepki çeker...

yP4np052yblvu51r6kcnhpSs.jpg
 

Polat Şaşmaz

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,275
Reaksiyon puanı
33,502
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
Güzel bir diziydi ama ben bakmadım.Kuzenlerime gittiğimde eğer günlerden cumartesi günleri ise izliyorduk.Birde kuzenim bizde kalmaya gelmişti final bölümüne bakmıştık.
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
A2'de tekrarını izliyorum, özlemişim. :D

Finalini bildikten sonra aslında izlediğinde Cazibe'nın yılanlığı belli oluyor, Simge her zaman iyiydi. :A Kadın müsaade etmedi bir halvete girsin Kemal ile. :F