'Yabani' Gün Değiştirdi! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060

NOW'un sevilen dizisi Yabani'de sürpriz değişiklik!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Yurdaer Okur ve Tayanç Ayaydın'ın paylaştığı yapım, 4 Mayıs'tan itibaren cumartesi akşamları izleyiciyle buluşacak. Sezon başından beri salı gününün en çok izlenen dizisi olan yapım, 'Bahar'ın (Show TV) başlamasıyla birlikte ciddi oranda reyting kaybetmişti.

Yabani, yeni bölümüyle 4 Mayıs Cumartesi 20.00'de NOW'da!

https://twitter.com/x/status/1783844187223249351

Hiç beklenmiyordum gerçekten çok flaş bir karar oldu. Bahar atağa geçtiği gibi cumartesi olsaydı bir umut şansı olabilirdi ama şuan çok geç. Yabani'nin kanal için değeri büyükmüş ilginç

Reactions: AhmetBayram
Dizinin kalan ömrü 2 haftadan 4 haftaya çıkmış oldu bu hamleyle.

Kirli Sepeti veya Şahane Hayatım'ı bekliyordum Cumartesi'ye, Yabani sürpriz oldu. En son ne zaman Cumartesi dizi tutturdu FOX, NOW hatırlayamadım

Şahane Hayatım dizisine bekleniyorsun.

FOX'un cumartesi ısrarına hayranım.
Aslında reytinglerindeki düşüşün tek nedenini Bahar'a bağlamak zor çünkü ona karşı 4.84 aldığı da olmuştu. İnsanlar senaryoda şikayetçi ve bu konuda radikal bir hamle yapılmazsa 8. günde yayınlanmak bile fayda etmez (kaldı ki 30. bölümü devirmiş bir dizi ve cumartesi gibi izlenmeleri dip olan bir günde aksi çok zor)

Kirli Sepeti veya Şahane Hayatım'ı bekliyordum Cumartesi'ye, Yabani sürpriz oldu. En son ne zaman Cumartesi dizi tutturdu FOX, NOW hatırlayamadım
Kirli Sepeti niye cumartesi olsun pazar düşen reytinglerle bile ilk 5'e giriyor.

Sahne geçişleri mi sorun oldu yoksa başka bir nedenden dolayı mı hayal kırıklığı oldu. Benim için 14 tam anlamıyla boş bir bölüm oldu. Niye rehin aldı neden bırakıldı. Son kısımda arabayla neden oraya gitti. Ekber ne alâka? Anlamsız bir sürü sahne vardı.

Tek eglendigim kısım Kurt & Nilüfer sahnesi oldu. Dizide tek sahneleri vardı. Bu arada benim Mesut & Nilüfer teorisi de çöp oldu. Konuda görmüşsündür daha önce.

Zaten 3 reytinge düştü, Kardeşlerim bile hala 3 alabiliyorsa o da alır 😂

Gün değişimine gidildiğine göre yolun sonu görünüyor demektir dizi için ..