Neredeyse hepimiz yabancı dizileri izlemeyi çok severiz, fakat herkesin sevdiği bir tür vardır. Peki sen hangisinden daha çok hoşlanıyorsun, komedi mi drama mı?
Fantastikler de drama@-potterhead- aaaa fantastik türünü nasıl eklemezsin 😱😱😱
yabancı dizi dedinmi fantastiği tek geçerim 17 dizim var şuan güncel hepsi fantastik
bunlardan 7 tanede biten var siz düşünün yanı nasıl fanatstik düşkünü olduğumu![]()
genelde komedi olmayan her tür drama olarak kabul ediliyor@-potterhead- aaaa fantastik türünü nasıl eklemezsin 😱😱😱
yabancı dizi dedinmi fantastiği tek geçerim 17 dizim var şuan güncel hepsi fantastik
bunlardan 7 tanede biten var siz düşünün yanı nasıl fanatstik düşkünü olduğumu![]()
Onlar da dramaya giriyor, komedi olmayan her şey dramabilimş kurgu ve gençlik dizileri ama seçeneklerden drama
seçeneklerde olmalıydı bence.ssOnlar da dramaya giriyor, komedi olmayan her şey drama![]()
ama drama dizilerinin olduğu ödül törenlerinde benim izlediğim fantastik dizilerin hiçbiri yer almıyor nedenide fantastik yönleri ağır olduğu içinmiş drama kategorilerinde yer almıyor fanatstik diziler oyüzden seninde ayırman lazımdı 😉😉 neyse ben fantastik sevdiğimi belirttim hatta hiç şaşmamFantastikler de drama![]()