Yabancı Dizi Önerileri?

PİKAÇU

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
65
Puanı
30
Merhaba Favoriforumum Üyeleri;
15 gün tatiline girmeden önce yabancı dizi limitimi genişletmek istiyorum.The Walking Dead'e başladım.Tatilde onu izleyeceğim ama başka dizilere de yönelmek istiyorum.Çok beğendiğiniz ve tavsiye etmek istediğiniz dizileri önerirseniz sevinirim.

prison break ı izlemediysen izle bende 15.bölümdeyim

Bende öyle tam izlemiyorum ama kesinlikle LOST dizisini izleyebilirsin, benim en sevdiğim diziler arasındandır.

The Walkind Dead birinci sezonunu bitirdim ben, ikinci sezonada başlayağım kısa süre içinde.

GoT dizisinini herkes bana önerdi, bende sana öneriyim.

Lost'u bitireli çok oldu.Game Of Thronesi ise 4 sezonu da kaç kere izledim hatırlamıyorum

The Walking Dead'e ise izlicem ben de başladım
Tercihlerin için sağol

prison break ı izlemediysen izle bende 15.bölümdeyim
İlk bölümünü izlemiştim abisi için giriyordu hapishaneye ve karısı da vardı.Sonra izleyememiştim.Beğenmediğimden değil.Ama izlicem onu da onu da listeye ekledim sağol

Ne tür istiyorsun ki ona göre tavsiyede bulunayım veya hangi dizilere benzer istiyorsun ?

Ne tür istiyorsun ki ona göre tavsiyede bulunayım veya hangi dizilere benzer istiyorsun ?
Fantastik tarzı olursa çok iyi olur polisiye ve komedi de olabilir.Mesela The Walking Dead polisiye tarzı harika.
Ben Vikingsi izliyorum.Sonra Merlin'i izledim.Spartacus'u izlemiştim çok duygulanmıştım.

Forumda çok konusu var aslında, yinede yazayım avatarımda ki reyisle başlayabilirsin.

Fantastik tarzı olursa çok iyi olur polisiye ve komedi de olabilir.Mesela The Walking Dead polisiye tarzı harika.
Ben Vikingsi izliyorum.Sonra Merlin'i izledim.Spartacus'u izlemiştim çok duygulanmıştım.
Once Upon A Time'ı seversin o zaman fantastik ama içinde polisiye tarzda var az da olsa.

@kaan955 in dediği gibi Arrow'da olabilir, The Originals, The Vampire Diaries gibi vampirli filmlerde olabilir.

Once Upon A Time'ı seversin o zaman fantastik ama içinde polisiye tarzda var az da olsa.

@kaan955 in dediği gibi Arrow'da olabilir, The Originals, The Vampire Diaries gibi vampirli filmlerde olabilir.
The Vampire Diaries 2.sezonda kalmıştım.The Originals'e ise başlamadım çünkü The Vampire Diaries'ten esinlenme olarak oyuncuları için başka diziymiş.Önce The Vampire Diaries'i bitireyim ondan sonra da The Originals'e başlarım.

Once Upon A Time'ı ilk defa duydum hala devam ediyor mu?

Aslında böyle bir konu vardı @pikaçu yani orası daha çok yardımcı olurdu.
Birde @OzaN 'ın dizi önerileri konuları vardı. oralarda yardımcı olurdu.

Evet devam ediyor Once Upon A Time.
Bende 2 hafta önce başladım 3.sezonun ortasındayım şu an 4.sezonda.

Evet devam ediyor Once Upon A Time.
Bende 2 hafta önce başladım 3.sezonun ortasındayım şu an 4.sezonda.
1 sezonu kaç bölümden oluşuyor?
Tanıtımı çok iyi.
İki ayrı dönemde geçen zamanlar mı anlatılıyor geçmiş ve şimdiki zaman arasındaki olaylar?

Bir bakayım. Aslında @OzaN konuya bakıyor şuan o link verse daha kolay olur gibi sanki.
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

1 sezonu kaç bölümden oluşuyor?
Tanıtımı çok iyi.
İki ayrı dönemde geçen zamanlar mı anlatılıyor geçmiş ve şimdiki zaman arasındaki olaylar?

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Ozan'ın tavsiyelerine dikkate al tabi yorumlara bakım izlediklerimi izlersen daha güzel olur.

LOST'u, Legend Of The Seeker'ı, Pretty Little Liars'ı izleyebilirsin. Üçü de çok iyi dizilerdir.
@PİKAÇU

Son düzenleme:
pikaçu ayyy fantastiks evdiğine göre senin adresin benim cnm

ben fantastik delisi birisiyim ve asla o türün dışına çıkmıyorum
yılda tam 20 tane fantastik dizilerim olur hepside güncel cnm yanı fantastik benden sorulur

polisiye fantastik ikisi bir arada seviyorum dedin hiççç düşünme cnm hemen grimm başla
grimm polisiye ama her bölüm insan kılığında olan yaratıkları yakalıyorlar fantastiği polisiyeyle öyle güzel birleştirmişlerki harika bir dizi olmuş cnm sezonlarıda fazla değil
4.sezonu başladı bu yıl grimm tam sana göre 😉😉😉