Ya Usulüne Uygun Yapılsın , Yada Hiç Bulaşılmasın!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Bu konuda Türkiye'de düzenlenen ödül törenleri ile ilgi düşüncelerimi belirtmek istiyorum.Ben herhangi bir ödül töreni olduğunda TV'den yada internetten izlemeye çalırım. (Saati uygunsa)

Geçtiğimiz salı günü Kristal Fare Ödülleri vardı. Töreni büyük bir merakla bekledim. Öncelikle sunumda Esra Erol çok iyiydi ama yanında bulunan beyefendi işin büyüsünü çok bozdu. Konuşmalarının yanında sunuma hiç katılmayan ancak insanları güldürmek için espiri yapmaya çalışan ve başarılı olamayan birde giyinmesi ile işi ciddiye almayan kişiyi o sahneye sunucu olarak çıkartmak büyük bir hata diye düşünüyorum.
Ama Esra Erol'a baktığımızda ise gerek giyinmesiyle gerekse konuşması ile işi çok ciddiye aldığı apaçık ortadaydı.

Sonuçlar halk oylaması ile belli oluyormuş ama bence bu oylamada belli bir oynama yapılmış.

Sahne durumu ise pek iç açıcı değildi. İş çok ciddiye alınmamış. Zaten Esra Erol dışında işi ciddiye alan olmamış. Törene katılanların kıyafetleri de bir törene katılıyormuş gibi değildi.

Kristal Fare Ödülleri için görüşüm bunlar.

Önümüzdeki hafta Kral TV'den canlı olarak yayınlanacak olan Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Törenine gelelim.

Aslında Kristal Fare Ödülleri'ne göre durumları iyi olsa da onlarında eksiklikleri var.

En büyük hataları kazananları önceden açıklamaları. Bir ödül töreninde kazanlar önceden açıklanmaz. Adayların hepsi törene katılır ve törende kazanan belli olur. Aksi taktirde sonuçlar belli olduğu için törene katılım az olur.

Birde Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni'nin diğer eksikliği sahne sorunudur. Sahne işini de çözerlerse bu sene epey yol katedeceklerdir. Sunucularının yanında kırmızı halı için üç başarılı isimi seçen tören için epey umutlanmaya başladım.

Bu iki töreni örnek gösterdim ama bunlara benzeyen birkaç tören daha var.

Uzun lafın kısası Türkiye'de gerek sahnesi , gerek sunumu ve hak edenlerin kazandığı çok az törenimiz var. Bu törenler ise Antalya Televizyon Ödülleri , Altın Portakal Film Festivali , Altın Kelebek Ödül Töreni ve yeni ismi ile Tütkiye Müzik Ödülleri.
Bu törenler işi ciddiye aldığı için katılımcılar da işi ciddiye alıyor.

Yani burada anlatmak istediğim ya usulüne göre yapılsın , yada hiç bulaşılmasın.

hayret bi şey

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]NOT: Bu yazı FavoriForumum.Net'e özel hazırlanmış bir yazıdır. Paylaşım durumlarında sitenin kaynak olarak gösterilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde gereken yapılacaktır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aynen kimse takmamıştı bir de o espiri yapmaya çalışan adam batırdı töreni iyice.

oylamada oynama myapmaya cesaret edecekelrini sabnmıyorum

antalya tv ödüllerindeki sunucular da iyi değildi bu iş igenelde beceremiyorlar

oylamada oynama myapmaya cesaret edecekelrini sabnmıyorum

antalya tv ödüllerindeki sunucular da iyi değildi bu iş igenelde beceremiyorlar

O sunucular pek surun yaşamadı yinede. En azından işi ciddiye almışlardı

Son düzenleme:
Bknz: Ayrı yazılan de/da