"Ya Sonra" Filminin Devamı Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Bir kaç sene önce başrollerinde yakışıklı oyuncu Özcan Deniz ve son olarak TIMS Productions imzalı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde 'Şah Sultan' karakterine hayat veren Deniz Çakır'ın yer aldığı "Ya Sonra" filminin devamı geliyor.

Tam tamına 25 haftada 7.5 milyon TL'yı Özcan Deniz'ın yapım şirketine kazandıran film başarısıyla dikkat çekmişti. Bir sosyal paylaşım sitesinde filminin devamını çekmek istediğini söyleyen Özcan Deniz, hayranlarını bu kararıyla sevindirdi.

Deniz'in yeni filmde aynı kadroyla devam edip etmemesi merak konusu.

P9ed8tp3J7hlEcg1lt7Pt8sc.jpg

İlginçmiş. Eğer yine aşk filmi çekmek istiyorsa başka bir film çekmeliydi devam filmi değil. :)

Bakalım başrol kadın oyuncusu yine Deniz Çakır olacak mı :)

Yok artık...

Çok yanlış bir karar almış Özcan Deniz...

İlk film kadar ilgi çekmez...

Bunun sonuda ölümle biter muhakkak...:)

sokak sanati post: 1389186' Alıntı:
Yok artık...

Çok yanlış bir karar almış Özcan Deniz...

İlk film kadar ilgi çekmez...

Bunun sonuda ölümle biter muhakkak...:)

Sence başrol yine Deniz Çakır olmalı mı?

İlki çok güzeldi de devam edecek neyi kaldı ki 😕 neyse başarılı olur inşallah :)

sokak sanati post: 1390545' Alıntı:
Espiriyi anlamak için çok uğraştım ama anladığıma pişman oldum...İğrenç...:(

Espriden ziyade film ilk çıktığında hep filmler mutlu biter fakat sonrasında ne olur söylenmez gibisinden bir slogan ile çıkmıştı. Filmi izlemedim ama acaba öncesine yönelik olabilir mi diye düşünmedim değil. :)

OzaN post: 1390554' Alıntı:

Espriden ziyade film ilk çıktığında hep filmler mutlu biter fakat sonrasında ne olur söylenmez gibisinden bir slogan ile çıkmıştı. Filmi izlemedim ama acaba öncesine yönelik olabilir mi diye düşünmedim değil. :)

Bunu düşünmemiştim...Devamı yada öncesi bu şekilde olabilir gerçekten...:)

Ayrıca film 1 milyonu bile geçememiş...Devamını gelmesi çok saçma...