Yaşadığınız Hayattan Memnun Musunuz?

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,078
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
tuik-dogumda-beklenen-yasam-suresi.jpg

Genel hatlarıyla yaşamınıza, yaşadığınız hayata dair görüş ve mutluluğunuz nedir? Yaşadığınız hayattan memnun musunuz?

Hayatım şimdilik normal akışında ve ben hayatımdan gayet de memnunum :Z Yani neden memnun olmayıp aldığım keyfi düşüreyim ki.

Allah'a çok şükür memnunuz.En büyül zenginlik sağlıktır. Allah bir ömür boyu sağlık , sıhhat ve huzuru eksik etmesin.🤗

• Harika
Reactions: Zeyno
Çok mutluyum ve çok memnunum. Okulumda aldığım eğitim çok iyi. Çevremdeki insanlar kültürlü, bilgili ve kendini geliştirmiş kişilerden oluşuyor. Annemin ve babamın bana verdiği harçlık ile istediğim ürünü sorunsuzca alabiliyorum. "Buna param yeter mi, acaba bunu almasam mı?" gibi sorunlarım yok. Okuldan mezun olunca ortalama bir maaş ile çalışacağım işim hazır. En önemlisi de beni çok seven bir sevgilim var. Daha ne isteyebilirim ki...

Herkesin kendine göre mutlulugu veya mutsuzlugu vardir elbet hayattan. Kimilerine göre mutsuzluk daha agir basar, kimilerine göre mutluluk. Bazi insanlarin mutsuzlugu, baskalarinin hayal kurdugu mutluluk olabiliyor bazen.

Memnun muyum diye soracak olursak.. Degistirmek istedigim cok sey var aslinda hayatimda, bazen kacip gidesim var herkesden uzaklara.. ama yine de.. Sükür..

• Üzücü
Reactions: AteşBöceği