Yağmur Altında Yürümeyi Sever misiniz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Yaz ayındayız ama bir an geliyor aniden güzel bir yaz yağmuru yağıyor. Etrafta hafif bir serinlik ve o serinliğin getirmiş olduğu rahatlık dikkatlerden kaçmıyor.

Peki siz yağmur altında o romantikliği bilfiil içinizde yaşamayı seviyor musunuz? Yoksa hayır ben yağmurun altında ıslanmaktan da, yağmurdan da hoşlanmıyorum mu diyenlerdensiniz?

Cevaplar bekleniyor. :)

Tek başıma yürümem , sevmem :D
Ama kız arkadaşımla yürüyebilirim , çok da severim :bhr: :love1:

Yalnız başınca olunca olay Nasrettin Hoca fıkrasına dönüyor. Yanında biri olunca, duş alıyormuş gibi hissediyorsun. Yağmur çok iyi. Toprak kokusunu ortaya çıkartıyor. Yağmur sonrası toprak kokusunu teneffüs etmeyi çok seviyorum. :)

Pek sevmem yağmurdan kaçmaya çalışırım genelde. :D

seviyordum karadenizde yağışlar çok oluyor yaz kış fark etmiyor haftanın 4-5 günü yağıyor 🙂
🙂
anlatmıştım galiba daha önce geçen yılın yaz ayında eve gelirken yoğun bir yağmur gökgürültüsü vardı şemşiyemin üstü bembeyaz kesildi elim dondu kaldı şemsiye tutan elimin bileği ogün ağrıdı akşama kadar yıldırım tepeme düşüyordu yanı büyük tehrike atlattım o akımdan kurutlmak kolay değilmiş galiba şemsiyemi yakaladı yıldırım ama düşmeden gitti yağmurlu havalardan artık korkuyorum çok yoğun yağmur olmadığı sürece şemsiye açmıyorum hala korkuyorum yanı :T

seviyordum karadenizde yağışlar çok oluyor yaz kış fark etmiyor haftanın 4-5 günü yağıyor 🙂
🙂
anlatmıştım galiba daha önce geçen yılın yaz ayında eve gelirken yoğun bir yağmur gökgürültüsü vardı şemşiyemin üstü bembeyaz kesildi elim dondu kaldı şemsiye tutan elimin bileği ogün ağrıdı akşama kadar yıldırım tepeme düşüyordu yanı büyük tehrike atlattım o akımdan kurutlmak kolay değilmiş galiba şemsiyemi yakaladı yıldırım ama düşmeden gitti yağmurlu havalardan artık korkuyorum çok yoğun yağmur olmadığı sürece şemsiye açmıyorum hala korkuyorum yanı :T
Pekiya şemsiye yerine kafana gelseydi :T

Pekiya şemsiye yerine kafana gelseydi :T
şemşiye olmasa hiç gelmezdi yıldırımı şemşiye çekiyormuş çok yıldırımlı havalarda dikkat et bence cnm şemşiyenin yıldırım çektiğini biliyordum ama ilk defa basıma geldi bembeyaz kesilince şemşiye kımırdayamadım oan çok korktum :T

şemşiye olmasa hiç gelmezdi yıldırımı şemşiye çekiyormuş çok yıldırımlı havalarda dikkat et bence cnm şemşiyenin yıldırım çektiğini biliyordum ama ilk defa basıma geldi bembeyaz kesilince şemşiye kımırdayamadım oan çok korktum :T
Ben şemsiye kullanmıyorum zaten :)
Sanada geçmiş olsun ne zamn oldu bu olay :(

Ben şemsiye kullanmıyorum zaten :)
Sanada geçmiş olsun ne zamn oldu bu olay :(
geçen yılın yaz aylarında oldu eylül ayıydı galiba annemler hala bana inanmıyıorlar öyle birşey olsa dülerdi diye yalan söylicek halım yokya oldu işte 🙂
🙂🙂
🙂