Yılmaz Morgül "Rising Star Türkiye" Jürisi Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in Haziran ayında yayına başlayacak olan programı "Rising Star Türkiye"nin ilk jürisi belli oldu!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstleneceği, Ramazan ayında izleyiciyle buluşacak olan program için geri sayıma başlandı. Survivor 2016 yarışmacısı olan Yılmaz Morgül, Rising Star Türkiye'nin netleşen ilk jürisi oldu.

"Rising Star Türkiye" Haziran ayında TV8'de!

ilgi çekecek renkli bir juri bence iyi tercih :F:F:F

juri kadrosu tamamenmi değişicek bu sezon mustafa sandal yokmu @Yiğitt :(:(:(

survivor'a neden aldığı belli oldu acunun tekrardan fan toplamaya çalıştı ve şimdide yarışmasının jürisi yaptı ah acun ah hayatın plan üzerine kurulu

Valla tam bilmiyorum ama Fuat Güner ile Demet Akalin'in garanti gideceğini gördüm de kesin olmayabilir. Mustafa olur büyük ihtimal. :)
yılmaz dışında iyi bir juri daha alınırsa fuatla demetin yeri fazlasıyla dolar ayy keşke gülben de gitse ama acun bırakmaz onu yinede fuatla demetin gitmesiyle juri kadrosu bu yıl daha güçlü olucak :Z:Z:Z

Ahahah. :F Geçende aklıma gelmişti keşke jüri olsa diye. :D Bence doğru karar.
Gülben ile Fuat kadroda olmaz umarım. :(

Bu dedikodu çıkmıştı zaten:X Neden bu zamana kadar beklettiler anlamadım:X

başta olurmu, yapma yav, hadi canım dedim ama sonradan aklıma yattı eğlenceli biri olduğu için tutar yarışmada müzik bilgiside demet akalından bin kat iyidir

Fuati acun kullandi zaten. mazhar ve özkan o sese getirince fuatida mecburi bu programda juri yapmisti.
Hulya avsar bir diger juri olabilir