'Yılmaz Erdoğan ile Öğrence' Ne Zaman Sona Eriyor? | TRT 2

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,613
Puanı
1,061
1440722.jpg

TRT 2'nin sevilen programı Yılmaz Erdoğan ile Öğrence'nin ne zaman sona ereceği belli oldu.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Yılmaz Erdoğan'ın senaryo yazımıyla ilgili önemli noktaları izleyiciyle paylaştığı program, 7 Kasım'da ekran yolculuğuna başladı ve bu akşam 9. bölümünü geride bıraktı. Başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen program, başından planlandığı şekilde 13. bölümüyle (30 Ocak) sona erecek.

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de TRT 2'de!

Benim gibi amatör olarak yazan ve yazmayı seven kişiler için çok verimli bir program gerçekten. Böyle bir dönemde yazma konusunda bildiğin TV karşısında ders veriyor Yılmaz Erdoğan. Keyifle izliyorum. :bhr:

• Harika
Reactions: NES and Aserat
Benim gibi amatör olarak yazan ve yazmayı seven kişiler için çok verimli bir program gerçekten. Böyle bir dönemde yazma konusunda bildiğin TV karşısında ders veriyor Yılmaz Erdoğan. Keyifle izliyorum. :bhr:
Ben de izliyorum ama izledikçe niye yazmanın (daha doğrusu profesyonel yazmanın) tam olarak bana göre olmadığını daha iyi anlıyorum. :A Gerçi Yılmaz Erdoğan'ın dediği gibi bunları bilen izleyiciye de ihtiyaç var o yüzden ben de öyle takip ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ben de izliyorum ama izledikçe niye yazmanın (daha doğrusu profesyonel yazmanın) tam olarak bana göre olmadığını daha iyi anlıyorum. :A Gerçi Yılmaz Erdoğan'ın dediği gibi bunları bilen izleyiciye de ihtiyaç var o yüzden ben de öyle takip ediyorum. :A
İzledikçe ben de anladım, profesyonel yazmak bana göre değil. :A Ama izlemesi keyifli cidden. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Neler yazıyorsun ki amatör olarak merak ettim doğrusu

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ve bitti. :( Gerçekten anlamlı ve keyifli bir programdı. Yılmaz Erdoğan önceki bölümlerde belki yönetmenlik ve oyunculuk dersleri de yaparız demişti umarım ileride devam eder. :(

2021 hedeflerime bu programın izlenmesini de ekleyeyim. Yoksa sıranın geleceği yok. :A
Bugün izlediğim bölümle 13 bölümlük ilk sezonu tamamladım.

Çok yararlı bir programdı. Sadece senarist olmak isteyenler değil filmlere meraklı, ya da entelektüel seviyesini biraz olsun arttırmak isteyen herkes izlemeli. Dışarıda çok pahalıya bulabileceğiniz değerli bilgiler var. Yılmaz Erdoğan da pek çok konuda kendini çok iyi yetiştirmiş gerçekten, takdir ettim.

Tek zayıf nokta sonlara doğru biraz konu dağılmaya başladı ve tekrara düşmeye başladı gibi. 13 bölümü aşmamak için fazla derine girmek istememiş bazı noktalarda ama bu kez de 13 bölümlük konu çıkmadığı için doldurmaya çalışmış gibiydi.

Oyunculuk ve yönetmenlik serisiyle devam edecekmiş ama onları şimdilik izlemeyi düşünmüyorum. Daha az ilgim olan ve bana daha az katkı katabileceğini düşündüğüm alanlar. Fakat ileride boş vaktim olursa dönüp bakabilirim tabii.

Genel anlamda yararlı bir program oldu. Başta Yılmaz Erdoğan olmak üzere yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. :)

• Beğendim
Reactions: Aserat