"Yıllar Sonra" yakında Kanal D'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı 'Yıllar Sonra' adlı dizi Kanal D ekranlarında seyirciyle
D4Z_yillar-sonra-aydan-sener.jpg
buluşacak.

Başrollerinde Aydan Şener ve Tarık Tarcan oynadığı diziyi Metin Balekoğlu yönetecek. Senaryosunu Mahinur Ergün'ün yazdığı dizide Burcu Kara, Elif Atakan, Kaan Aypulat ve Alpay Atalan yer alacak. Dizi eşini kaybettikten sonra sahip oldukları holdingin başına geçen ve eski sevgilisi Murat'la karşılaşan Leyla'nın hikayesi anlatılıyor.

'Yıllar Sonra' dizisi yakında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Kanal D'den bir dizi daha... Bakalım dizi tutacak mı ? Kanal D'nin fazla yapımı var ve bakalım ne gibi hamlelere imza atacaklar.

Muhtemelen bu dizi ya Cuma ya Cumartesine gelecektir.. Bakalim nasil reytingler alacak :)

ya kendi dizilerinize sahip çıkın ne yeni dizisi:(

tutmaz dediğim diziler tutmuyor genelde bu da tutmaz:)

yok ben sadece tutup tutmadığını söyledim o dizi de tutmaz buda 2 kere 2 4
zaten herkes ya tutar demiş ya tutmaz demiş:)

Oyuncu kadrosu çok kaliteli.. Özellikle Tarik Tarcan'i uzun yillardan sonra ekranda görmek güzel olacak. Kendisini son olarak "Gurbet Kadini" dizisinde görmüstüm, 1 bölüm konuk olmustu ve sonra diziden ayrildi ve sonrada ekranlardan kayip oldu..

birde oyuncuları tanımadığım için yorum yazmadım hacı,ama tutmayacağını tahmin ediyorum:)

Kanal D'nin böyle bir işe girmesi ilginç. Bu dizinin reyting sıkıntısı çekeceği çok belli bence. Herhalde her gün iki diziye çıkaracaklar süreleri biraz kısaltıp yoksa bu kadar diziyi oturtmaları zor.