"Yıllar Sonra" Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,538
Puanı
1,060
Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği,Feride Kaytan'ın yönetmenliğini yapacağı,senaryosunu Esin Gök'ün kaleme alacağı,Atv'de yayınlanacak olan "Yıllar Sonra" dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde izlediğimiz Birce Akalay ve son olarak Eve Dönüş dizisinde rol alan Cansel Elçin dizinin başrol oyuncuları oldu.

"Yıllar Sonra Eylül'de Atv'de!

birce_akalayin_yeni_imaji_sasirtti_1527589665_2879.jpg

FqSPRcEn_400x400.jpg

Yakışmışlar aslında ya, ilk görüşte bir tereddütte kaldım ama uyumlu duruyorlar. Tabi gözler İbrahim Çelikkol'u arayacak, bence Birce'nin en iyi partneri İbo oldu.

Birce Akalay maşallah her sezon ekranlarda ama ''tek sezonluk'' işlerle ekranlarda. Hayat Bazen Tatlıdır, Evli ve Öfkeli, Ben Onu Çok Sevdim, Siyah Beyaz Aşk gibi tek sezonluk kısa işlerin ardından biraz dinlense keşke. Bu dizinin de tek sezonluk, kısa bir iş olacağını düşünüyorum. Bol şans...

Birce Akalay'ın yine Ekim'de başlayıp Nisan-Mayıs gibi bitecek yeni dizisi belli oldu demek. (bkz: Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk) :A

Birce çok güzelsin, başarılısın ama her sezon ekranda olmak zorunda değilsin bence.

Yakışırlar ama pek uzun sürmez bence :A

Cansel Elçin güzel bir seçim olmuş ama Birce ekranlara ara verip kendini özletse daha iyi olurdu aslında. 26-39 bölüm arası gider de ikinci sezonu göreceğini sanmam. Dizinin kanalı da değişse çok daha iyi olacak aslında.