Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 9.Hafta

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710

9.Haftadan merhabalar geçen hafta Binnur Kaya (@Aserat) elenmişti, bakalım bu hafta kim elenecek?

Haftanın Sunucuları: 5.Sezon yarışmacılarından Ahu Sungur, Haluk Bilginer ve Murat Yıldırım oluyor!

Bazı hatırlatmalar;
1) Yarışmada 8 kişi kalmıştır, yarışma hızlanacak ve Temmuz sonunda final yapılacaktır. (Bü yüzden herkesin sahne ve oy yollarken gecikmemesini isteriz.)
2) 12. Haftada 1.olan kişi 2 hafta atlayarak Büyük Finalde yarışacak iki finalistten biri olmaya hak kazanacaktır.
3) 1.Sezondan 4, 2. Sezondan 2, 3.Sezondanda 2 kişi yarışmadadır.
4) Final puanı alamayan tek yarışmacı Algı Eke'dir.

Yarışmacılar:
Aslı Enver | @eskici Final Puanı: 8
Hazar Motan | @denizz19 Final Puanı: 33
Algı Eke | @Tzira Final Puanı: 0
Ali Atay | @MEnes Final Puanı: 1
Barış Falay | @Çiğdem- Final Puanı: 20
Kıvanç Tatlıtuğ | @vadikızı Final Puanı: 31
Serenay Sarıkaya | @Bully Final Puanı: 17
Kenan İmirzalıoğlu | @ozgur2113 Final Puanı: 37

Jüriler:
@pompy (jüri başkanı)
@Aserat
@xemrexxx
@destere
@cookies
@Yiğitt
@turkuazz
@Harunnn60

Sahneler:
Aslı Enver
Hazar Motan
Barış Falay recap: 00:30-dan sona kadar.
Ali Atay
Serenay Sarıkaya recap: 0:45-3:00
Kıvanç Tatlıtuğ recap: 3:33-7:33
Algı Eke şifre: fav10yildizlar
Kenan İmirzalıoğlu 2:05-5:25

Son oy gönderme süresi 18 Temmuz Pazartesi 17.00'dır.

Son düzenleme:
Sahnemi birazdan göndereceğim de bence jüri sayımız çok az artmalı yeni kişilerle görüşmeye başla
@MayısKralı

Algı Eke hiç final puanı almamış, halbuki sahneleri gerçekten çok iyi özellikle Hayat Sevince Güzel'de çok iyi. Umarım bu hafta alır.

Herkese başarılar

Evet yeni kişilerle görüşeceğim
max sahne izleme süresi 32 dakikaya indi zaten ki 32 dakikayı bulmuyor bile

@Forumdash kullanabilirsin bence bu hafta

@MasacRE- @GunesinOglu kankalarımla görüşeyim

Final puanı alamayıp da buralara kadar gelmiş olmam bile benim için mucize, her hafta son 3'te bitire bitire son 8'e kalmayı başardım ne diyeyim.

Bu hafta Galip Derviş'ten bir sahne düşünüyorum ama, biraz değişiklik iyidir.

Böyle bir riske girme
HSG iyidir.

Ben evde değilim yine aceleye gelmiş. Saat 4'e kadar gelmem de zor. Neyse biraz geç yollayacağız yapcak bişe yok.

Ben evde değilim yine aceleye gelmiş. Saat 4'e kadar gelmem de zor. Neyse biraz geç yollayacağız yapcak bişe yok.

6'da ben evde olamıyorum ve oylamayı başlatamıyorum, 4'te oylama başlayacak gelmeyenlerinde sahnesini ben seçiyorum olmazsa bana geçen hafta için gönderdiğin 2. Sahneyi kullanayım?

Şimdi kullan dersen -5 te vermem

Hakkı yeniyor Serenay'ımın bu All-Star'ı şiddetle kınıyorum. Hele bir kişi var Serenay'ı bulsa bir kaşık suda boğacak. ss

Neyse 12.haftaya kenetlenmiş durumdayım şu an, tek şansım o haftada final biletini kapabilmek, yoksa geçmiş olsun

dizi savaşlarında da medcezir ile hakkını yediler serenayın
umarım burda başarılı sonuç alırsın

şifrelisini buldun özel yetenek hemde orası nedie hükümetinmi elinde örgütünmü belli değil