Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 6.Hafta

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710

6.Haftadan herkese merhabalar, bakalım bu hafta kim elenecek?

1) Bu haftada tek eleme vardır, ilk 5 final puanı alacaktır. 6-4-3-2-1

Haftanın Sunucuları: Eda Ece, Gülden Avşaroğlu ve Berk Oktay oluyor!

SıralamaYarışmacı
17Meryem Uzerli
16Ece Çeşmioğlu
15Erdal Beşikçioğlu
14Ahmet Kural
13Barış Bağcı
12Zeynep Çamcı
YarışmacıÜyeYarışmacıÜye
Aras Bulut İynemliturkuazzKenan İmirzalıoğluozgur2113
Serenay SarıkayaBullyKıvanç Tatlıtuğvadikızı
Ali AtayMEnesAslı Envereskici
Binnur KayaAseratAlgı EkeTzira
Barış FalayÇiğdem-Hazar Motandenizz19
Ceren MorayIce_Cool_23
YarışmacıFinal Puanı

Kenan
İmirzalıoğlu
30
Hazar Motan21
Kıvanç Tatlıtuğ17
Barış Falay15
Serenay Sarıkaya11
Binnur Kaya10
Aras Bulut İynemli5
Aslı Enver2
Ceren Moray1
Ali Atay1
Jüriler
Billy Kane
EFE UYSAL
MasacRE-
destere
xemrexxx
Forumdash
Felon
Yiğitt
pompy

YARIŞMACILAR VE SAHNELERİ:

Barış Falay
Aslı Enver
Ceren Moray
Ali Atay recap:03:37'e kadar
Serenay Sarıkaya recap: İlk 4 dakika
Kenan İmirzalıoğlu
Hazar Motan
Binnur Kaya
Kıvanç Tatlıtuğ
Algı Eke recap: 50:23-53:18
Aras Bulut İynemli

Son sahne yollama süresi Pazar 20.00 dır
@xemrexxx @destere @emree-29 @Forumdash @S.G.A.T. @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @MasacRE- @pompy @eskici @Aserat @EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @turkuazz @Mr.At @denizz19 @Bully @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @Tzira @Billy Kane

Son düzenleme:
aa evet bu hafta geride kalmışım ama zaten final puanı için gelmemiştim @destere
1 sahne eksiğim vardı onu gidermek için kullanmıştım geriye kalan sahnelerimiz hepsi iyi

bu arada @turkuazz ayoll ben noyan yok kılıçla kim adam öldürücek şimdi diyordum senin ara çıktı ortaya hep bu sahnelerle gel tam puanları al madem böyle sahneleri var adamın neden kullanmıyorsun

Bu tarz sahneleri çok aslında ama düşük alırım diye paylaşmıyorum

Bu tarz sahneler bulunuyor baya ama bu hafta elenirim diye korkuyordum sahneyi paylaşınca
benim için sürpriz oldu
bu forumda 1-2 kişi hariç muhteşem yüzyılı izlemeyen yokmuş ayollhem arasın rolude dikkat çekici bir rol kötü sonuc alana kadar denemeye devam et bence

bu forumda 1-2 kişi hariç muhteşem yüzyılı izlemeyen yokmuş ayollhem arasın rolude dikkat çekici bir rol kötü sonuc alana kadar denemeye devam et bence
Sanırım haklısın sahneleri bu hafta peşin paylaştım ama bakalım belki başka sahne ekleyip değiştiririm.

@Tzira Bu haftaki sonuçtan sonra Hayat Sevince Güzel'den şaşmazsın umarım.

@Tzira Bu haftaki sonuçtan sonra Hayat Sevince Güzel'den şaşmazsın umarım.

Bu hafta sana gönderdiğimle yarışırım, onunla elenmezsem öyle yaparım herhalde ama henüz bütün bölümlerini izlemedim Hayat Sevince Güzel'in.
İddialı değilim ama daha final puanı bile alamadım mesela ama çok takmıyorum, sonuçta birinci olan oyuncunun gerçekte haberi bile olmayacak yani.

Ben Algı'ya güveniyorum, iddialı ol bence. 10.Haftayı görebilirsin.

Oylama başlamıştır, sahneler konudaki spoiler kutucuğundadır. Ali Atay'ın yeni sahibi @MEnes 'tir. Aslı Enver ile Barış Falay sahnelerini yollamadıkları için geçen sezonlarda kullandığı sahnelerden alınmıştır ve yeni haftaya -5 ile başlayacaklardır. (Barış Falay 6.Hafta, Aslı Enver 2.Hafta)
Son oy gönderme süresi yarın 18.00'dır.

@Yiğitt @MasacRE- @pompy @eskici @Aserat @EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @turkuazz @MEnes @denizz19 @Bully @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @Tzira @Billy Kane @xemrexxx @Forumdash @destere @Felon

Not: Bayramda 3 günlük ara vereceğiz, bayramdan sonra 7.Hafta başlayacaktır.