Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Oylaması Başladı

Hay tekrar kadar kafana taş düşsün emi.
Serenay'ın tokat yemesi hatrına güzel bir şeyler bekliyorum senden.

Nefretini puanlarına yansıtmalısın bence.
o tokatın hatrına bir kez yüksek vermiştim
tekrar aynı mutluluğu yaşamak güzel olsada ilk etkisi kadar sarsıcı olmadı bu ikinci tokat sahnesi
)

Merheba herkese,yarismaya doludizgin devam ediyorum
etkileyici bir sahne bu,iş yapacyapacak İnşallah.Herkese başarılar

Oyları attım, aslında geçen defa da kullanmıştım,ama küçük bir sorun olmuştu.Yarışmaya saygı duyuyorum,asla umursamamak gibi bi durumum yok.
Yorumlara gelirsek,geçen haftaya gore bence daha zayıf sahneler vardı.Ozellikle klişe sahneler vardı, puan kirmagima neden olan.
Algı Eke buna benzer bir çok sahnesi vardır,farkli oy arttıracak bir sey aradım ama bulamadim, şiveli sinirlenme falan.

Ceren Moray,Hazar Motan kendi başarılı ortalamalarinda gidiyorlar,iki diziyi de izlememe rağmen konuları az cok anlamak mümkün, özellikle Hazar'da.Hazar bütün sahnelerinde gözlerini kullanıyor galiba, çok derin bakışları var.

Barış Falay bu haftanın en iyilerinden.Sahnesi bence oynana bilecek en zor sahnelerden.Ama Adam yine altından kalkmış, geçen hafta da en iyilerdendi yine öyle.Bakışlar, jestler tam bi aktör.

Serenay Sarıkaya'nın sahnesi çok sıradan,çok fazla klişe anne kenarda babam çocuk tartışması.Benzeri 10'dan fazla sahne izlemişimdir.Bu onların çoğundan da kötüydü. Tayfun Güneyer'in yazdığı drama sahnesinden çok fazla bi sey beklemek de dogru degil zaten)

Barış Bağcı. çok orijinal karakteri canlandırıyor,bu hafta da çok iyiydi,en çok dikkat çeken isim benim açımdan.İnşallah bu seviyede sahneleri çoktur ki başka diziye geçiş olursa yarışmada zorluk yaşar gibi.

Kenan,Kıvanç hep. olduğu gibi kusursuzca yakın.Kuzey Güney'i izlemedim ama sahneler çok heyecan verici.Kıvanç mükemmel bir oyuncu.Farklı rolleri oynaya bilen ender türk aktörlerden.

Ali Atay bu hafta iyi değildi, mutlaka yükselecektir.
Zeynep Çamcı severim, burada beğenmedim ama.Onun da iyi sahneleri var, daha yolu var gibi

Ahmet Kural hakkında fazla bir şey soylemeyecegim, bu hafta için fazla iyi sahne secmisim

herkese iyi gunler

O yolladı

@destere oylarını gönder artık
)

oylarımı kullandım 1.haftadan sonrakı en kötü hafta olmuş sankı eleme yokmuş gibi herkes rahat davranmış hiç anlamadım

ilk 5 im dışındakı 8 kişiyide beğenmedim kötünün iyisi şeklinde sıralama yapmaya çalıştım bu haftayı neden kimse ciddiye almamış orasınıda anlamadım

kızzz benimkinide mi beğenmedinn