o tokatın hatrına bir kez yüksek vermiştimHay tekrar kadar kafana taş düşsün emi.Serenay'ın tokat yemesi hatrına güzel bir şeyler bekliyorum senden.
Nefretini puanlarına yansıtmalısın bence.
o tokatın hatrına bir kez yüksek vermiştimHay tekrar kadar kafana taş düşsün emi.Serenay'ın tokat yemesi hatrına güzel bir şeyler bekliyorum senden.
Nefretini puanlarına yansıtmalısın bence.
E burası All-Star daha zorlu bir platformdayız mecburen aynı sahneler olacak@S.G.A.T. yarışıyor da bu aktifsizlikle sahneyi o yollamış mıdır şüpheli
Ben de şu an izliyorum sahneleri, aynı durumla karşılaştım gittim youtube'a sahnenin adını yazdım telif yememiş bir sahneyi buldum izledim.
nasıl puan vericemOylarını göndermeyenler: @Mr.At @EFE UYSAL @Billy Kane @Çiğdem- @Tzira @Aserat @ozgur2113 @turkuazz @Forumdash @MEnes @xemrexxx @Doğu @cookies @pompy
Son süre bugün 20.00
nasıl puan vericem
bu kıvanc neden 10 dakıka@EFE UYSAL @Billy Kane @Çiğdem- @turkuazz oylarınızı bekliyorum @Aserat oylarında değişiklik var mı?Son 3 saat!
bu kıvanc neden 10 dakıka
ahmet kural telif yemiş onun sahnesi silinmişAhaha sağol valla diyorlar 10 dakikalık sahne ama bulamıyorumdüzenledim, spoiler kutucuklarına alınırken silmişim demek ki @Bully @S.G.A.T. @ozgur2113 recapı ekledim bir değişiklik oluşmaz ama yinede haberiniz olsun
ahmet kural telif yemiş onun sahnesi silinmiş
Çok dikkatlisinahmet kural telif yemiş onun sahnesi silinmiş
google'a Ahmet Kuraldan muhteşem atar yaz çıkıyor
daha kolay yöntem buldum ben 1 verdimÇok dikkatlisin
daha kolay yöntem buldum ben 1 verdim
Ben gönderdim oylarımıdaha kolay yöntem buldum ben 1 verdim
oylarımı kullandım 1.haftadan sonrakı en kötü hafta olmuş sankı eleme yokmuş gibi herkes rahat davranmış hiç anlamadım
ilk 5 im dışındakı 8 kişiyide beğenmedim kötünün iyisi şeklinde sıralama yapmaya çalıştım bu haftayı neden kimse ciddiye almamış orasınıda anlamadım
kıvancı beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?