Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Oylaması Başladı

Genelde en best'im Necati Şaşmaz ama burda Kenan İmirzalıoğlu

@destere oyunu kullandın mı?
))) Puan sakın kötü olmasın

keşke hatırlatmasaydın şimdi senin noyan 1 puan alacak rakipleri çok puan alacak
kendi kendine darbeyi vurdun bence

Üfff Necati en best'im ama Çakır'ı da seviyorum

1 - Best : NECATİ ŞAŞMAZ
2- OKTAY KAYNARCA
3- Kenan İmirzalıoğlu

Tabıkı yarışırım
ilk ikisini boşver ama kenanla gelirsen yüksek puan verebilirim

keşke hatırlatmasaydın şimdi senin noyan 1 puan alacak rakipleri çok puan alacak
kendi kendine darbeyi vurdun bence
Bana kötü vermeye cürret edemessin
)))) Ben hatırlatmasam MayısKralı hatırlatacaktı
)) Sen Noyana ve bana kıyamassın iyi vereceğini biliyorum
)) Sahne çok güzel
)))

Bana kötü vermeye cürret edemessin
)))) Ben hatırlatmasam MayısKralı hatırlatacaktı
)) Sen Noyana ve bana kıyamassın iyi vereceğini biliyorum
)) Sahne çok güzel
)))

belki sana kıyamayabilirdimde noyana feci şekilde kıyarım kıyım kıyım yaparım
hatta niye sıfır puan yok en düşük puan neden bir diye şimdi içim burkuluyor? vereceğim bir puan boşa gidecek
)

belki sana kıyamayabilirdimde noyana feci şekilde kıyarım kıyım kıyım yaparım
hatta niye sıfır puan yok en düşük puan neden bir diye şimdi içim burkuluyor? vereceğim bir puan boşa gidecek
)
İzledinmi sahneyi izlemeden sahneyi konuşuyorsun adamın oyunculuğu muhteşem bir bakman lazım
)) Baksan böyle demezsin eminim
)) Noyana kurban ol adam en az 10 puanı hakediyor
)))

İzledinmi sahneyi izlemeden sahneyi konuşuyorsun adamın oyunculuğu muhteşem bir bakman lazım
)) Baksan böyle demezsin eminim
)) Noyana kurban ol adam en az 10 puanı hakediyor
)))
şimdi bakayım hepsine tek tek hiç umudum yok ama belki iyi oynamıştır senin noyancık

ahmet kuralla kim yarışıyordu @Bully @EFE UYSAL aynı sahne daha önce gelmişti ? çok iyi oyunculuk göstermesine rağmen iki kez aynı sahneyle yarışanlardan acayip puan kırıyorum

ikincisi ahmet kural sahnesi normalde açılmıyor ben yurtdışından giriyormuş gibi yapıp izleyebildim normalde sahne açılmıyor telif hakkı falan diyor

E burası All-Star daha zorlu bir platformdayız mecburen aynı sahneler olacak
@S.G.A.T. yarışıyor da bu aktifsizlikle sahneyi o yollamış mıdır şüpheli

Ben de şu an izliyorum sahneleri, aynı durumla karşılaştım gittim youtube'a sahnenin adını yazdım telif yememiş bir sahneyi buldum izledim.

sahneler çok uzun tutulmuş serenay sarıkayanın sahneside tekrar sahne o tokat sahnesini @Çiğdem- oktay kaynarcayla yarışırken göstermişti
çok özensiz iş yapılmış gibi @MayısKralı batırmış resmen
jüri olduğuma pişman oldum yarışmacı sayısı çoksa süreler 2 dakikaya inse süper olacak? böyle 10 dakikalık sahneler izlenmez mecburen atlatarak gitmek zorunda kalıyoruz

Normalde belli bir süresi var da işte dediğin gibi özenilmiyor.

Tokat sahnesini ben normal sezonda kullanmamıştım ama All-Star'da ihtiyacım oldu kullandım sen yarışmacılık deneyimini tatmadığın için anlamazsın bu işlerden toplamda 15 sahne ayarlamak hiç de kolay bir iş değil.

serenay seninmiydi ?
elime düştün şimdi
beceremedim bu işi demiyorda bahaneler uyduruyor? 1 puandan bir gram fazla puan alamazsın tekrar sahneyle

serenay seninmiydi ?
elime düştün şimdi
beceremedim bu işi demiyorda bahaneler uyduruyor? 1 puandan bir gram fazla puan alamazsın tekrar sahneyle
Hay tekrar kadar kafana taş düşsün emi.
Serenay'ın tokat yemesi hatrına güzel bir şeyler bekliyorum senden.

Nefretini puanlarına yansıtmalısın bence.