Oylar bitti 10 dkkadır açıklanmasını bekliyoruzNe oldu ne bitti anlamadım burda Hazar kaçıncı oldu acaba
MayısKralı oyları çok hızlı açıklıyor ama sonuçları da o denli yavaş zannediyor ki biz beklerken çok heyecanlanıyoruz.Oylar bitti 10 dkkadır açıklanmasını bekliyoruz
Şok içindeyim son oylar yüzünden baya düşmüşüm.ssPuan durumu ilk sayfaya eklendi!!!!
Kim kaç puan aldı onu da yazPuan durumu ilk sayfaya eklendi!!!!
Şok içindeyim son oylar yüzünden baya düşmüşüm.ss
Noyan'ı sonradan sevmeye başladım ben @EFE UYSAL yüzünden. ssEvet onu bende fark ettim aslında puanın kötü değil oylar birbirine çok yakın.
Hatırlıyor musun @Bully ilk haftadan elenen yarışmacının allstarda işi ne demişti çok iyi nanik yapıyorsun
Final puanı alanlar @denizz19 @vadikızı @ozgur2113 @Çiğdem- @eskici @Billy Kane tebrikler
@GunesinOglu @HachiKo geçmiş olsun buraya kadarmış
Sen böyle psikopat karakterleri seversin tabi sevcenNoyan'ı sonradan sevmeye başladım ben @EFE UYSAL yüzünden. ss
Sen onu bunu bırak da Serenay'ı yok etmişsin ilk sayfadan, 3 final puanım var benim. ss
Tabiki çok iyidi sahnen benim puanımda baya iyiydi tebriklerabuu final puanımı aldım yaşasınntşk ederim
Engin Altan Düzyatan Esra Bilgiç3. Hafta konusu yarın geliyor 2 tane sunucu önersin @EFE UYSAL tahmin yapan tek oydu çünkü.
3. sunucuda Sedef Avcı
2 değil 3 yazacaksın doğru düzgün yap bi işi de. ss3. Hafta konusu yarın geliyor 2 tane sunucu önersin @EFE UYSAL tahmin yapan tek oydu çünkü.
3. sunucuda Sedef Avcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?