Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yarı Final

Evet, ben şuana kadar kimseye bana şu oyu ver demedim. Artık zamanı

Destek ol bana
Bu aralar zaten herkese bir destek oluyorum
Biliyorum istemediğini. Daha kullanmadım oyumu. Sahnen efsane. Diğer sahnelere bakmam lazım

Bu aralar zaten herkese bir destek oluyorum
Biliyorum istemediğini. Daha kullanmadım oyumu. Sahnen efsane. Diğer sahnelere bakmam lazım
tamam bak ama benimki en iyisi
. haftaya sahnem 10 numara

Ayy ağlama kıyamam ben sana

Tefo ve Kerpeten Ali Ezel'in gizli başrolleriydi zaten, izlemesi en keyifli ikiliydi
Bu sahnede Sarp uçmuş resmen inşallah finale çıkabiliriz de o sahneyi de izlettirebiliriz insanlara

Türkiye'de hiçbir dizi Ezel'in üzerine çıkamaz bir daha, o bambaşkaydı dediğin gibi. Şimdiki dizisinde kızı yaşındaki kıza evlenme teklif ediyor. ss

barış falay kurtuldu bu diziden inş sarpta kurtulur ayoll

toplayıp inş ikisini içerde dizisinde görürüz
özellikle şu kudret sönmez rolune barış falay olsa belki celal babaya göre genç kaçar ama olsun ayoll çok yakışırdı diziye yaa

Demek ki Barış Falay'ı öldürecekleri için Sarp'ı getirmişler diziye. ss Mahvettiler zaten diziyi ite kaka Haziran'da da final yaptıracaklar valla büyük başarı

İkinci sezonumuz olursa ki olacak gibi görünüyor Sarp ya da Barış'tan birisini görürüz bence dizide
Kudret Sönmez'i merak ediyoruz bakalım yakında çıkar kokusu Akın Işık gibi hayal kırıklığı olmasın da

hhahahah aa tövbe dee bee foss bir akrakter olmamalı ramiz dayı kenan birkan tarzı bekliyoruz

aslında çetin beyin karşılığı ya haluk bilginer yada şener şen diğer seçenekelrin hepsi yine az hafif kaçacak şener şeni keske ikna edebilseler ama dizi süresi kısalmadan olmaz demiş

Yok tepkiden değil telefondan bildirim olmuyor fark etmedim ondan bir bakayım mesajına
Neyse işte bana tam puan ver.
@Bully senden güzellik bekliyorum. Habam oldumu tam bana gelecekti hem ben sana daha fazla yüksek verdim. ben sana tam vermezsemde senden tam beklerim.
Sahneleri izlemedim daha gerçi oyüzden belirsiz kim tam alır

İnşallah ters teper bu tam puan baskıların 😛

Ben de bakmadım daha sahnelere, bakacağız artık

İnşallah ters teper bu tam puan baskıların 😛

Ben de bakmadım daha sahnelere, bakacağız artık

Geçen hafta havalandın indirmek lazım

Geçen hafta havalandın indirmek lazım
O yorumu bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmezdim

Peki madem savaş istiyorsun istediğini alacaksın o zaman
Sen millete baskı yaparken ben de boş duracak değilim

O yorumu bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmezdim

Peki madem savaş istiyorsun istediğini alacaksın o zaman
Sen millete baskı yaparken ben de boş duracak değilim
Şuan çok açıklamayacam ve hayal kırıklığına uğratırsan aklımdaki düşüncemi, sana uygulamalı bir trip gelecek çok yakinda 😉
yani şuan bir sınav başladı senin için

Şuan çok açıklamayacam ve hayal kırıklığına uğratırsan aklımdaki düşüncemi, sana uygulamalı bir trip gelecek çok yakinda 😉
yani şuan bir sınav başladı senin için
Ben boyun eğmem öyle tehditlere, hatta inadına dediğinin tersini yaparım, bana karşı tatlı dilli olman lazım

Ben boyun eğmem öyle tehditlere, hatta inadına dediğinin tersini yaparım, bana karşı tatlı dilli olman lazım
Daha ne olduğunu bile bilmiyorsun. Ben sana tatli dilli oldum herhalde yeterince ? gözün doysun ama ciddi birseyler yapacam sınavımı geçmezsen. Haftaya göreceksin 😉

Oylarımı kullanım üç sahnede çok güzeldi sıralama yapması zor oldu tabii😉
@dosimosi @Bully @mrt-06 başarılar canlarımm
kiz daha seni tehdit edemeden oyu kullandinmi
neyse sen hababam sinifini seviyorsun kesin 100% tam puan

@Bully tam oy isteme taktiğinden vazgeçtim. yorucu oluyor
zaten stresli zamandayim bide bunu stres yapmayayim. senin Gökhan zamanindaki sıkıntını en iyi ben bilirim

sen en iyisi benim yerime Şener Şene iste tam puan

Son düzenleme:
Ben rakip gıcık olduğu için de hırs ve stres yapmıştım, şimdi öyle bir derdimiz kalmadı kurtulduk kendisinden

Senin zaten ihtiyacın yok ki böyle bir şeye, finale her türlü çıkarsın biz @mrt-06 ile kapışacağız artık

öyle diye diye yersiniz Ustamı.
aman kim kazanirsa kazansin sevinirim ama tabi Usta dururken sizin kazanmaniz tuhaf