Evet, ben şuana kadar kimseye bana şu oyu ver demedim. Artık zamanıHe gördüm şimdi. Tam puan istiyormuşsun benden
Destek ol bana
Evet, ben şuana kadar kimseye bana şu oyu ver demedim. Artık zamanıHe gördüm şimdi. Tam puan istiyormuşsun benden
Bu aralar zaten herkese bir destek oluyorumEvet, ben şuana kadar kimseye bana şu oyu ver demedim. Artık zamanı
Destek ol bana
tamam bak ama benimki en iyisiBu aralar zaten herkese bir destek oluyorumBiliyorum istemediğini. Daha kullanmadım oyumu. Sahnen efsane. Diğer sahnelere bakmam lazım
Ayy ağlama kıyamam ben sanaracabı 2 defa ve 4.dakıkadan sonrasını 4defa izledim şuan ezbere biliyorum ama bir izlemeye başlayınca 10 a kadar gidiyor ayoll gözlerim doldu ve yine yeniden
evet şuan içerde var ama ezel bambaşka bir diziydi ayoll hep yeri ayrı kalacak barış falayı ve sarp akkayayı birlikte olduğu sahneleri izlemek çok büyük bir keyif bu ikiliden komedi aksiyon ve dram ne ararsan çıkıyor ayoll yine muhteşem bir sahne ve sarpın tefo karakteri ile oynadığı en iyi 2 sahneden 2.cisi bu 1.cisi ise finalde gelecek 4.dakıakdan sonra başa sarıp kaset gibi izliyorum ancadan beridir bunun adı rol yapmak değil ayol tefonun yaşadıklarını gerçek bir insan yaşasa o duyguyu yine veremez sarp bildiğin oscarlık yapmış@Bully
barış falay kurtuldu bu diziden inş sarpta kurtulur ayollAyy ağlama kıyamam ben sana
Tefo ve Kerpeten Ali Ezel'in gizli başrolleriydi zaten, izlemesi en keyifli ikiliydiBu sahnede Sarp uçmuş resmen inşallah finale çıkabiliriz de o sahneyi de izlettirebiliriz insanlara
Türkiye'de hiçbir dizi Ezel'in üzerine çıkamaz bir daha, o bambaşkaydı dediğin gibi. Şimdiki dizisinde kızı yaşındaki kıza evlenme teklif ediyor. ss
Demek ki Barış Falay'ı öldürecekleri için Sarp'ı getirmişler diziye. ss Mahvettiler zaten diziyi ite kaka Haziran'da da final yaptıracaklar valla büyük başarıbarış falay kurtuldu bu diziden inş sarpta kurtulur ayoll
toplayıp inş ikisini içerde dizisinde görürüzözellikle şu kudret sönmez rolune barış falay olsa belki celal babaya göre genç kaçar ama olsun ayoll çok yakışırdı diziye yaa
hhahahah aa tövbe dee bee foss bir akrakter olmamalı ramiz dayı kenan birkan tarzı bekliyoruzDemek ki Barış Falay'ı öldürecekleri için Sarp'ı getirmişler diziye. ss Mahvettiler zaten diziyi ite kaka Haziran'da da final yaptıracaklar valla büyük başarı
İkinci sezonumuz olursa ki olacak gibi görünüyor Sarp ya da Barış'tan birisini görürüz bence dizideKudret Sönmez'i merak ediyoruz bakalım yakında çıkar kokusu Akın Işık gibi hayal kırıklığı olmasın da
Yok tepkiden değil telefondan bildirim olmuyor fark etmedim ondan bir bakayım mesajına
Neyse işte bana tam puan ver.Yok tepkiden değil telefondan bildirim olmuyor fark etmedim ondan bir bakayım mesajına
İnşallah ters teper bu tam puan baskıların 😛Neyse işte bana tam puan ver.
@Bully senden güzellik bekliyorum. Habam oldumu tam bana gelecekti hem ben sana daha fazla yüksek verdim. ben sana tam vermezsemde senden tam beklerim.
Sahneleri izlemedim daha gerçi oyüzden belirsiz kim tam alır
İnşallah ters teper bu tam puan baskıların 😛Neyse işte bana tam puan ver.
@Bully senden güzellik bekliyorum. Habam oldumu tam bana gelecekti hem ben sana daha fazla yüksek verdim. ben sana tam vermezsemde senden tam beklerim.
Sahneleri izlemedim daha gerçi oyüzden belirsiz kim tam alır
Geçen hafta havalandın indirmek lazımİnşallah ters teper bu tam puan baskıların 😛
Ben de bakmadım daha sahnelere, bakacağız artık
İnşallah ters teper bu tam puan baskıların 😛
Ben de bakmadım daha sahnelere, bakacağız artık
O yorumu bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmezdimGeçen hafta havalandın indirmek lazım
Şuan çok açıklamayacam ve hayal kırıklığına uğratırsan aklımdaki düşüncemi, sana uygulamalı bir trip gelecek çok yakinda 😉O yorumu bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmezdim
Peki madem savaş istiyorsun istediğini alacaksın o zamanSen millete baskı yaparken ben de boş duracak değilim
Ben boyun eğmem öyle tehditlere, hatta inadına dediğinin tersini yaparım, bana karşı tatlı dilli olman lazımŞuan çok açıklamayacam ve hayal kırıklığına uğratırsan aklımdaki düşüncemi, sana uygulamalı bir trip gelecek çok yakinda 😉
yani şuan bir sınav başladı senin için
Daha ne olduğunu bile bilmiyorsun. Ben sana tatli dilli oldum herhalde yeterince ? gözün doysun ama ciddi birseyler yapacam sınavımı geçmezsen. Haftaya göreceksin 😉Ben boyun eğmem öyle tehditlere, hatta inadına dediğinin tersini yaparım, bana karşı tatlı dilli olman lazım
kiz daha seni tehdit edemeden oyu kullandinmi
Ben rakip gıcık olduğu için de hırs ve stres yapmıştım, şimdi öyle bir derdimiz kalmadı kurtulduk kendisindenDaha ne olduğunu bile bilmiyorsun. Ben sana tatli dilli oldum herhalde yeterince ? gözün doysun ama ciddi birseyler yapacam sınavımı geçmezsen. Haftaya göreceksin 😉
kiz daha seni tehdit edemeden oyu kullandinmineyse sen hababam sinifini seviyorsun kesin 100% tam puan
@Bully tam oy isteme taktiğinden vazgeçtim. yorucu oluyorzaten stresli zamandayim bide bunu stres yapmayayim. senin Gökhan zamanindaki sıkıntını en iyi ben bilirim
sen en iyisi benim yerime Şener Şene iste tam puan
öyle diye diye yersiniz Ustamı.Ben rakip gıcık olduğu için de hırs ve stres yapmıştım, şimdi öyle bir derdimiz kalmadı kurtulduk kendisinden
Senin zaten ihtiyacın yok ki böyle bir şeye, finale her türlü çıkarsın biz @mrt-06 ile kapışacağız artık
Bakalım halk ne karar vereceköyle diye diye yersiniz Ustamı.
aman kim kazanirsa kazansin sevinirim ama tabi Usta dururken sizin kazanmaniz tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?