Geçti sen baskalarina harika attirmakla bana güldürmüş oldun.Kız şaka yapıyorum vermem mi oy sana ben sonuna kadar arkandayım
zaten o kisiye küsüm ben
Geçti sen baskalarina harika attirmakla bana güldürmüş oldun.Kız şaka yapıyorum vermem mi oy sana ben sonuna kadar arkandayım
Geçti sen baskalarina harika attirmakla bana güldürmüş oldun.
zaten o kisiye küsüm ben
Olabilir bende onu seviyorum. Öyle hemen silinecek değil sevgimizBak yapma üzülürüm eski vadikızı olurum heeben nerden bilim onun harika atacağını hem kaan seni seviyo biliyosun onun triplerini
Olabilir bende onu seviyorum. Öyle hemen silinecek değil sevgimiz
@vadikızı profildeki yorumlara dokunmabeğenme
ben şimdi yemek yiyecem
Al sana ters pandik.şener amca bu hafta yarı finalde elenirse o zaman ne avantaj kalır nede başka bişeyzaten nur u rahat geçer tefo .. @mrt-06 bile istemsiz nurcu? içten içe onunda saplara karşı bir sevgi beslediğinden şüpheleniyorum oyunu tefoya atacaktır
yarı final tek umudun işte? bu hafta şener amcayı elemek için çırpındıkça batarsın umarım
Ben herkese eşit puan vermeyi planlıyorum aslında ama bakalım kimseyi elemek istememKıskançlar harika atmış.
Verme oy tamam istemez senden.
@denizz19 inşallah bukez tam puan verir. Okadar Demet'i destekledim
nasil yani oy hakkin değişiyormu?????Ben herkese eşit puan vermeyi planlıyorum aslında ama bakalım kimseyi elemek istemem
Ben sunucuyum artık yarışmacı kimliğim kalktınasil yani oy hakkin değişiyormu?????
oy kullanma ozamanBen sunucuyum artık yarışmacı kimliğim kalktı
Oy versem de herkese örnek 2 puan veririmoy kullanma ozaman
Finalde hakkın nasıl?
Vadikizi sana oy yok deyince bana, harika atmişlar ona sonra vadikizi silmis yorumunu
finalde tek kişiye verilmeli ama ??Oy versem de herkese örnek 2 puan veririm
Finalde oy vermemfinalde tek kişiye verilmeli ama ??
Sırf arada kalmamak için yapıyorsunFinalde oy vermem
Belki sürpriz yaparım belli olmazSırf arada kalmamak için yapıyorsunaman hepiniz yanlız bırakın beni teşekkürler
Aman neyse.Belki sürpriz yaparım belli olmaz
Yeni jüriler bulurum belkiAman neyse.
ben bu haftadan sonra herkese baskı yapacam. Artık tersmi teper bilemiyorum
oy kullanma ozaman
Finalde hakkın nasıl?
Vadikizi sana oy yok deyince bana, harika atmişlar ona sonra vadikizi silmis yorumunu
niye siliyorsun? Silmeseydinde ben o kişinin hareketini her seferinde görseydimBir şaka yapayım dedim sağol ya şaka amaçlı yazdım ben o yorumu
niye siliyorsun? Silmeseydinde ben o kişinin hareketini her seferinde görseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?