- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Ben diyince kızmıştın Deniz'ine hiçbir şey dememişsin. sssu kızım lafını duymak moda oldu artık demi @Bully
Ben diyince kızmıştın Deniz'ine hiçbir şey dememişsin. sssu kızım lafını duymak moda oldu artık demi @Bully
Yoo
banada ilkkez iki kisi kullandi o lafıBen günlük hayatta çok kullanırım
Kıskanma senle ben bir miyizBen diyince kızmıştın Deniz'ine hiçbir şey dememişsin. ss
Ben çok tatlı biri olduğumdan ağzıma da çok tatlı yakışıyor o yüzden gül atardın bana bencebanada ilkkez iki kisi kullandi o lafıreel hayatinda eski dosi olsam yumruk yapıştırırdımda@Bully
ama bebeğim diyenede birşey demiyon artik
banada ilkkez iki kisi kullandi o lafıreel hayatinda eski dosi olsam yumruk yapıştırırdımda@Bully
ama bebeğim diyenede birşey demiyon artik
Kıskanma senle ben bir miyiz
@MayısKralı yorum yapmazsan yeni programına destek vermem telif hakkını da vermem
alıştık diyelimBen diyince kızmıştın Deniz'ine hiçbir şey dememişsin. ss
iyi demek gözler aramamıs beni ee gözden ırak gönüldende ırak 😉
Kıskanma senle ben bir miyiz
@MayısKralı yorum yapmazsan yeni programına destek vermem telif hakkını da vermem
Ben çok tatlı biri olduğumdan ağzıma da çok tatlı yakışıyor o yüzden gül atardın bana bence
İyi aranızdan çekiliyorum ben o zamanalıştık diyelim
kıyamam sana
@MasacRE- olmamış atma titre
küçükke cok dövdüm erkeklerigerçektenmi kızz hiç birine yumruk atmışlığın varmı ya
Teşekkür ederiz aşkımıza saygı duyduğun içinİyi aranızdan çekiliyorum ben o zaman
Bakın size şarkı da buldum, bu kıyağımı da unutmayın
Teşekkür ederim bebeğimyaa şu titre yorumuna kopuyorummm yaaa
Oğlum çiftler yarışmasında bir çift sordum özelden alan oldu diyen oldumu diye tık yok senden bende yakalasamda dövsem diyordum
Nasıl bir yarışma olacak bu açıkla sürekli mesaj yazarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?