Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta Sonuçları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Yıldızlar Yarışıyor 6.sezon 5.hafta sonuçlarıyla devam ediyoruz.

Geçtiğimiz hafta @MayısKralı ve Metin Akdülger başarısız bir performans göstererek elenmişti. Bakalım bu hafta elenecek isim kim olacak?

Not : Bu hafta toplam 3 kişi final puanı alacaktır.

Sonuçlar 20:00 itibariyle açıklanmaya başlanacaktır. Herkesi bekliyoruz bu özel geceye bekliyoruz.

SONUÇLAR
1 – Şener Şen 85+3
2 – Murat Yıldırım 73+2
3 – Demet Akbağ 71+1
4 – Sarp Akkaya 66
5 – Nur Fettahoğlu 57
6 – Mesut Akusta 56
7 – Gonca Vuslateri 53
8 – Neslihan Atagül 50 (Elendi)

@MayısKralı @Bully @vadikızı @dosimosi @turkuazz @dosimosi @eskici @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @FaJi @Aserat @RüzgarGülü @Doğu @Ahmad @halukerogluFOX @destere @Harunnn60 @eskici @HeisenBerg @Sherlock ve diğerleri...​

Son düzenleme:
haydi bakalim.
bana trip bol atilabilir bugun

Zor bi hafta olacak benim için o yüzden düşük verenlere zor günler yaşatacağım elenirsem.

Herkese başarılar diliyorum @denizz19 şimdiden emeğine sağlık bonişim birazdan abimler gelir ben geç katılabilirim sonuçlara cnm😉

açıkla hadi marul daha meryoş-cansu dere arası zap yapıcam tüm gece

Yarın ben yokum forumda 5 gün yüzümü güldürmeden gideceğim iyi oldu bu.
niye yoksun 5 gun ?
sonrasinda güldürürüm ben ama burda yanlizlik hissedecek kisi benim yani cezalandirilmis oluyorum.
senle günduz keyifli oluyor foruma takilmak

niye yoksun 5 gun ?
sonrasinda güldürürüm ben ama burda yanlizlik hissedecek kisi benim yani cezalandirilmis oluyorum.
senle günduz keyifli oluyor foruma takilmak

Teşekkür ederim öyle gerekiyor düdük puanlar depresif etki yaratacak bende biraz kendimi yenilemem gerek..

Teşekkür ederim öyle gerekiyor düdük puanlar depresif etki yaratacak bende biraz kendimi yenilemem gerek..
hayda daha göremden puanlar ne bu tavir. tamam benimki gercekten berbat ama baskalari güzel puan vermis olabilir.
yani elenmezsen ki elenmezsin zaten gitmiyorsun demi?

hareketlere bak, sen ögleden önce girenlerden degilsinki. ben isimi bitiriyom eve gelince sen giriyorsun foruma

Elenirsem terk ederim..

kız şaka yapıyorum takılım dedim biraz aynen öğleden sonra anca girebiliyorum önce
giremiyorum ben