aman beni tebrik etme senBen de seni tebrik ederim yarışmacı-sunucu arkadaşım
😱 sen mustafa yıldızdoğanı dinlermiydin bee
yok teyze youtubea barışmam yazdım en üstte bu çıktı😱 sen mustafa yıldızdoğanı dinlermiydin bee
Sağ ol kanka haftaya yükselt puanımı
Diziyi fazla takmıyorum artık orası da Tahtı Memnu oldu iyice. Kitaplar daha önemli benim için. Kitapta hala yaşıyor@FaJi zaten her hafta bela yiyor artık level atlıyorum kanka Stanis'e edeceğim beddualarimı ama o öldü dimi ayy yazık.
Sana da tebrikler arkadaşımaman beni tebrik etme sen
gelmişken oylarını gönderir misinDiziyi fazla takmıyorum artık orası da Tahtı Memnu oldu iyice. Kitaplar daha önemli benim için. Kitapta hala yaşıyorDuanla yaşamıyor ki bedduanla ölsün
Diziyi fazla takmıyorum artık orası da Tahtı Memnu oldu iyice. Kitaplar daha önemli benim için. Kitapta hala yaşıyorDuanla yaşamıyor ki bedduanla ölsün
ben söyledikten sonra bir anlami kalmadi.Sana da tebrikler arkadaşımBu hafta son ikinciliğin muhtemelen, önümüzdeki haftadan itibaren ambargo koyarsın artık
Ee o kadar para harcıyorlar izlensin artık
Benim liste genişledi yalnız bu haftagelmişken oylarını gönderir misin
Haklısın, boşluğuma geldi sanırım ya.ssben söyledikten sonra bir anlami kalmadi.
denizden önce tebrik ettim ama sen onu tebrik etmeyi tercih ettin.
peki
@denizz19 emegine saglik , 20 oy hedefin vardi fazlasi oldu galiba.
simdi ben biraz kenara cekilecegim sarkilarla düsük olan modumu iyice yerlere serdirdin.
bir süre kafami toparlamam gerekiyor.
özelden mesaj attım herkese sen de bir bvak eksikleri söylersinEe o kadar para harcıyorlar izlensin artık
Benim liste genişledi yalnız bu hafta
Tam 20 oyben söyledikten sonra bir anlami kalmadi.
denizden önce tebrik ettim ama sen onu tebrik etmeyi tercih ettin.
peki
@denizz19 emegine saglik , 20 oy hedefin vardi fazlasi oldu galiba.
simdi ben biraz kenara cekilecegim sarkilarla düsük olan modumu iyice yerlere serdirdin.
bir süre kafami toparlamam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?