ay resmen melek teyzemi buradan da şutlucaklar forumun macunları anlaşmış sırayla yolluyorlar teyzec,ğimi .ss
demek ondan cumartesi günü kar yağışı durdu sen gittin soğuk hava dalgası gitti
Duygu sömürüsü yaptım aslında gülüyordumasma suratini ya takiliyorum
Cuma ve cumartesi ordaydimay resmen melek teyzemi buradan da şutlucaklar forumun macunları anlaşmış sırayla yolluyorlar teyzec,ğimi .ss
demek ondan cumartesi günü kar yağışı durdu sen gittin soğuk hava dalgası gitti
zaten sürpriz demiş son sıralardan cansu derenin gitmesi pek sürpriz değil sen ya da neslihan atagül sürpriz olabiliraynen burdan da şutlanıcaz herhalde teyzem
zaten sürpriz demiş son sıralardan cansu derenin gitmesi pek sürpriz değil sen ya da neslihan atagül sürpriz olabilir
bende mahsus takiliyorum dedim bak smile bile yapmamistim.@eskici oyları geliyor
Sarp Akkaya 9
Neslihan Atagül 8
Nur Fettahoğlu 7
Demet Akbağ 6
Mesut Akusta 5
Şener Şen 4
Gonca Vuslateri 3
Murat Yıldırım 2
Metin Akdülger 1
Duygu sömürüsü yaptım aslında gülüyordum
nehyse zaten 16 tane dizi izliyormuşsun perşembeye anca oylarsın sen 200 oyuncuyu neticede düşünücen bu kimdi google a yazıcan hatırlamaya çalışıcan malum senin yaşında unutkanlık çok oluyorValla bilmiyorym teyzem ya ben eğleniyorum ya burda benim için önemli olan o
Bana tavır yapma çarşaflı böreğim seni seviyom biliyonbende mahsus takiliyorum dedim bak smile bile yapmamistim.
sen gulmene devam et 😉
Sen oy vermedin ki -10 alacan@eskici adam gibi adamsın kardeşim, benden de aynı karşılığı alacaksın
5
nehyse zaten 16 tane dizi izliyormuşsun perşembeye anca oylarsın sen 200 oyuncuyu neticede düşünücen bu kimdi google a yazıcan hatırlamaya çalışıcan malum senin yaşında unutkanlık çok oluyor
Hadi ya hayal mı gördüm ben o zaman. ssBana tavır yapma çarşaflı böreğim seni seviyom biliyonaa çarşaflı börek demişken bak o sahnede güzel
Sen oy vermedin ki -10 alacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?