Yıldızlar Yarışıyor 3. Sezon - BÜYÜK FİNAL SONUÇLARI

Oktay Kaynarca bunları 3 e katlar 5e böler arkadaşlar ona göre oy kullanalım (Jüri)

Sonuçlar:
1) Oktay Kaynarca - 50
2) İlker Kaleli - 31
3) Hazar Motan - 23
4) Ceren Moray - 7

Oktay Kaynarca bunları 3 e katlar 5e böler arkadaşlar ona göre oy kullanalım (Jüri)
Sadece sana göre

hazar motanı kadın olmasına rağmen bende seviyorum ama bizim kızımız yasında daha yiyeceği ekmek çok
Evet daha genç bir isim ama rolünün hakkını şimdiden iyi verebilecek potansiyelde. Bu sahnede de duyguyu izleyiciye fazlasıyla geçirdi zaten.

Sonuçları bekliyoruz.

oylamada herkes sanki hazara vermese başına bir şey gelecekmiş gibi düşünüyor ama son hafta çakırın efsane sahnesi çıkınca hazarcılar bile veremedi ona oy
@denizz19

Çakırın sahneleri kim veriyorsa basit kaldı efsane sahneleri verseydi her hafta açık ara şampiyon olabilirdi bence

Ne alakası var? Hazara oy vermeleri için kimseye baskı falan yaptığım yok bilakis yarışmayla hiç ilgim bile yok @MayısKralı bunu daha da yakından bilir. Buraya kadar da geldiysek hakkımızla geldik merak etme, için rahat olsun.
Hazarcılar diye bir şey yok yani.

All Star'da var mısın?

@denizz19 Temmuz'un sonunda 4. sezon inşallah. Ama artık ben ciddi ciddi yarıçmacı olmak istiyorum o yüzden 4. sezonu almayacağım @xemrexxx den Aleyna Solaker ile geleceğim sahnelerimi bille ayarladım, sende Biran Damla ile gel.