hazar motanı kadın olmasına rağmen bende seviyorum ama bizim kızımız yasında daha yiyeceği ekmek çokHmm ok bizim sahnemiz yılın en duygusal sahnesiydi.
Sadece sana göreOktay Kaynarca bunları 3 e katlar 5e böler arkadaşlar ona göre oy kullanalım (Jüri)
Evet daha genç bir isim ama rolünün hakkını şimdiden iyi verebilecek potansiyelde. Bu sahnede de duyguyu izleyiciye fazlasıyla geçirdi zaten.hazar motanı kadın olmasına rağmen bende seviyorum ama bizim kızımız yasında daha yiyeceği ekmek çok
Ne alakası var? Hazara oy vermeleri için kimseye baskı falan yaptığım yok bilakis yarışmayla hiç ilgim bile yok @MayısKralı bunu daha da yakından bilir. Buraya kadar da geldiysek hakkımızla geldik merak etme, için rahat olsun.oylamada herkes sanki hazara vermese başına bir şey gelecekmiş gibi düşünüyor ama son hafta çakırın efsane sahnesi çıkınca hazarcılar bile veremedi ona oy@denizz19
Çakırın sahneleri kim veriyorsa basit kaldı efsane sahneleri verseydi her hafta açık ara şampiyon olabilirdi bence
Ne alakası var? Hazara oy vermeleri için kimseye baskı falan yaptığım yok bilakis yarışmayla hiç ilgim bile yok @MayısKralı bunu daha da yakından bilir. Buraya kadar da geldiysek hakkımızla geldik merak etme, için rahat olsun.Hazarcılar diye bir şey yok yani.
Oy mu kaçırıyon pis jüri@turkuazz ın oyunu paylaşmamışım sorry (eski yarışmacı)
Hazar Motan - 7
Yani yeni sonuçlar:
1) Oktay Kaynarca - 50
2) İlker Kaleli - 31
3) Hazar Motan - 30
4) Ceren Moray - 7
@Çiğdem- @Bully @denizz19 @Ice_Cool_23
Teşekkürler geçte olsa yayınladığın için@turkuazz ın oyunu paylaşmamışım sorry (eski yarışmacı)
Hazar Motan - 7
Yani yeni sonuçlar:
1) Oktay Kaynarca - 50
2) İlker Kaleli - 31
3) Hazar Motan - 30
4) Ceren Moray - 7
@Çiğdem- @Bully @denizz19 @Ice_Cool_23
Zaten 1.oldumÇakır diyince orda duruyorum ne yapım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?