'Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon' Geri Dönüyor!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
upload_2015-11-1_18-29-43-jpeg.46995
Geçtiğimiz aylarda başlayan ancak bir süreliğine ara veren Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon bazı değişiklikleriyle geri dönüyor. 3. Sezonunu başka bir yapımcının yapacağı programın Mart ayına yetiştirilmesi sebebiyle, 2. sezon hızlandırılmış şekilde gelecek. Normal şartlarda 11 hafta sürecek olan yarışma 8 hafta sürüp finale 5 yarışmacı kalacak, 3. hafta 2'şer kişi 4-5-6-7. haftalarda ise 1 kişi elenecektir. Alınan final puanları final için çok büyük önem taşımaktadır. Eleme sisteminde değişiklik olmuştur. Bu hafta konusunda açıklanacaktır.

Yarışmacılar:
1)Ece Çeşmioğlu - @GunesinOglu
2)Tuncel Kurtiz - @Çiğdem-
3)Selen Seyven - @Ice_Cool_23
4)Tuba Büyüküstün - @turkuazz
5)Perran Kutman - @mrt-06
6)Nurgül Yeşilçay - @denizz19
7)Derya Karadaş - @xemrexxx
8)Özge Özpirinçci - @MayısKralı
9) Serenay Sarıkaya - @Bully
10) Ahmet Kural - @S.G.A.T.

NOT: Yarışmadan ayrılmak ve ya yoluna jüri olarak devam etmek isteyenler bana özel mesaj yoluyla bilgi verebilir.

Sıralama:

13) Çağatay Ulusoy
13) Cansu Dere
11) Algı Eke
10) ?
9) ?

Final Puanları:
Tuncel Kurtiz = 5
Derya Karadaş = 5
Perran Kutman = 1

3. HAFTA Konusu bugün ve ya yarın açılacaktır. :)

JÜRİLER:
@Aserat
@beyazsoy
@eskici
@Yiğitt
@sokak sanati
@Harunnn60
@Ahmad
@vadikızı

Son düzenleme:
Tmm bu çok iyi oldu..detayları konuda okuruz artık..bilgi için teşekkürler:)

Konuda yazarsam konu çok kalabalık olacak, o yüzden bu konuda paylaşıp herkesi etiketliyeyim. :X

Tmm bu çok iyi oldu..detayları konuda okuruz artık..bilgi için teşekkürler:)

Konuda yazarsam konu çok kalabalık olacak, o yüzden bu konuda paylaşıp herkesi etiketliyeyim. :X

YENİ ELEME SİSTEMİ:
Daha önce bilindiği üzere yarışmacılar, en çok beğendiği yarışmacıdan en az beğendiği yarışmacıya kadar puanlarını sıralıyordu, ama o kural değişti. Artık yarışmacılar en az beğendiği 3 yarışmacıyı sıralayacak.
ÖRN: 3- ??? (EN AZ BEĞENDİĞİ)
2- ???
1- ???
Daha sonra oylama sonuçları, jürinin önüne sunulucak en çok puan alan ilk 3 yarışmacı arasından jüri üyeleri elenmesini istediği yarışmacının ismini verecek ve bu sonuçlara göre bir ya da iki yarışmacı yarışmaya veda edecektir.

Anlaşılmayan yerleri sorabilirsiniz. Eleme sistemini oy verirken kolay ve hızlı oy verebilmeniz için düzenledim . :) 3. Hafta sahnesini yollamayan tek @destere 'dir. Algı Eke yarışmadan çekilmiştir. Bu yüzden bu hafta bir kişi elenecektir.

@GunesinOglu @turkuazz @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @Reytinger @beyazsoy @mrt-06 @Tzira @Felon @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @EnveR @Bully @Billy Kane @Aserat @batuhankaralar @xemrexxx @denizz19 @destere @sokak sanati @Yiğitt

Son düzenleme:
ben öyle bişey söylemiştimde o zamanlar ismin mayıs kralı değildi ? :) bir an dedim bu kim ? beni etiketlemiş bir yerden tanıyor heralde :))

Nickimi değiştirdim, Algı Eke ile yarışmak ister misin? Yoksa başka bir yarışmacı seçmeni bekleyip haftayı başlatacağım. :)

Nickimi değiştirdim, Algı Eke ile yarışmak ister misin? Yoksa başka bir yarışmacı seçmeni bekleyip haftayı başlatacağım. :)

ben ruth wilsonla yarışacaktım kabul etmediniz müstehcen sahne var dediniz:) o yüzden ben sadece jüri olarak kalmayı tercih ediyorum :))