Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 4. Hafta

Yok şimdide devam ettiririm ama bir haftayı bitirmesi çok uzun sürer.
Bakalım artık etkinliği devam ettirmek isteyen çıkarsa devam ederiz yoksa bir daha devam etmemek üzere bitsin, suyu çıkmasın daha fazla.

Oylama an itibari ile başlamıştır!
Yarışmacılar en beğendiği yarışmacıya 7, en az beğendiğine 1 verip diğerlerini ona göre sıralayacak.

Jüriler ise en beğendiği yarışmacıya 8, en az beğendiğine 1 verip diğerlerini ona göre sıralayacak.

Not: Ece Çeşmioğlu'nun sahnesini @GunesinOglu nun izniyle ben seçtipim ve haksızlık olmaması için bu hafta oy kullanmayacağım.
Not: Bu hafta 1 kişi elenecektir! Sahnelerini 3 gün geç yollayan @xemrexxx @Çiğdem- ve @GunesinOglu haftaya -10 ile başlayacaktır!
Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar. Son Oy Gönderme Süresi Çarşamba 21.00'dır!
@Doğu @destere @Ice_Cool_23 @GunesinOglu @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @denizz19 @sokak sanati @Tzira @eskici @OzaN @Harunnn60 @turkuazz @vadikızı @pompy @Felon

Son düzenleme:

Ece çeşmioğlu'nda sanki hatalı sahne koymuşsun gibi, 3,30-5,06 arası izlenecek demişsinde koyduğun videoda o aralar yok video 3. dakikada bitmiş

Çiğdem'in geçerli bir mazereti vardı yalnız, dedesinin rahatsızlığı sebebiyle 3 gün boyunca aramızda olmadı, -10 almamalı bence. Ama diğer ikisi keyfi olarak yollamamıştır -10'u hak ediyor onlar.

Ece çeşmioğlu'nda sanki hatalı sahne koymuşsun gibi, 3,30-5,06 arası izlenecek demişsinde koyduğun videoda o aralar yok video 3. dakikada bitmiş
Fark ettim 2 video arasında kalmıştım yanlış videoyu ekledim, tamamı olarak düzenlerim.
Teşekkürler bu arada.

Çiğdem'in geçerli bir mazereti vardı yalnız, dedesinin rahatsızlığı sebebiyle 3 gün boyunca aramızda olmadı, -10 almamalı bence. Ama diğer ikisi keyfi olarak yollamamıştır -10'u hak ediyor onlar.

@xemrexxx nin - 60 da başlaması daha hayırlı olurdu
)

bu arada sende yine med cezirden parça seçmişsin @mrt-06 de okul müdiresi perran teyzeyi koymuş demekki ikiniz 1 puan için kıyasıya rekabete girdiniz

Oylamada herhangi bir uzatılma olmayacaktır, bir kişi kullansa bile sonuçlar açıklanacaktır.

@Çiğdem- @GunesinOglu @turkuazz @mrt-06 @Bully @denizz19 @Ice_Cool_23 @xemrexxx

Evet durumunu biliyorum bende üzüldüm ancak oylama ondan önce 2 günde vardı, yani şimdi ona -10 vermezsek diğerine haksızlık olur, yani bugüne kadar kurallara pek dikkat edemedik ama artık etmek lazım.

Son düzenleme:
Konuyu Salı açmışsın son oy gönderme süresi Çarşamba 21:00 demişsin. Ama Çiğdem Salı gecesinden Cumartesi'ye kadar foruma girememiş yani 2 günü yokmuş Çarşamba günü sahnesini yollayacaktı belki ama dedesinin rahatsızlığından dolayı yollayamadı bu tür durumlarda anlayış gösterilmeli bence.