Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710

İlk Hafta Tuba Büyüküstün Elendi, 2. Hafta Kim Elenecek?

1) Yarışma 11 haftaya düşürülmüştür.
2) Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla 1 Puan Alan Çağatay Ulusoy (@Billy Kane) Yeni Haftaya -15 Puanla, Yine Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla Tam Puan Alan Ahmet Kural @S.G.A.T. Haftaya +15 İle Başlayacaktır!
3) Sahnesini Geç Yollayan -15, Oylarını Geç Yollayan -15 Alacaktır!
4) Sahnelerinizi Bu Konu Üzerinden Paylaşıp Tüm Jüri Ve Yarışmacıları Etiketleyebilirsiniz.

Final Puanları:
Tuncel Kurtiz = 3
Algı Eke = 2
Derya Karadaş = 2

Recab Bu Haftalık 0:30-4:30 Arasındadır!

Yeni Yarışmacı Yarın Açıklanacaktır!

Son Sahne Gönderme Süresi Cuma 17.30'dur!

Yarışmacılar:

1)Ahmet Kural - @S.G.A.T. 2)Ece Çeşmioğlu - @GunesinOglu 3.28-5:54 3)Algı Eke - @Tzira https://www.kanald.com.tr/galipdervis/hulyanin-kaprisleri/24338
4)Selen Seyven - @Ice_Cool_23
5)Serenay Sarıkaya - @Bully 6)Tuncel Kurtiz - @Çiğdem- 7) Tuba Büyüküstün- @turkuazz 8)Özge Özpirinçci - @adımutlulukk 9)Derya Karadaş - @xemrexxx
10)Nurgül Yeşilçay - 4:10-8:10 @denizz19 11)Perran Kutman - @mrt-06 12)Cansu Dere - @batuhankaralar
Jüri Kadrosu:
@Aserat
@sürgünüm
@eskici
@turkuazz
@sokak sanati
@Harunnn60
@Yiğitt
@destere
@OzaN
@beyazsoy

Sıralama:
13) Çağatay Ulusoy

Son düzenleme:
Bu Hafta En Yüksek Oy Alan 8 Yarışmacı Elense Dahi 6. Haftada İlk 4'e Girmek İçin, İlk 4 Yarışmacı İse 8. Haftada Elense Dahi Direkt Çeyrek Finale Kalmak İçin Mücadele Verecektir.

Şu kuraldan bir şey anladıysam arap olayım.

ya çok karışık ve saçma kurallar var. kesinlikle ilk sezonki kurallardan devam edelim hiç bir şey anlaşılmayınca boşa yarışmış gibi hissediyorum. şimdk ben elenmedim ama -15 ile başlıcam. bu hamleyle bir sonraki hafta elenme ihtimalim artıyor. oy verilirkende nasılsa -15 i var düşük verim diyenler olacaktır.

ayrıca 17:45 nedir?
tv yayını mı yapıyoruz.
ya 18:00 olur ya 19:0 olur 45 ne alaka?

Pek bir şey anlamadım ama yarın yollarım sahnemi

''3) Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla 1 Puan Alan Çağatay Ulusoy (@Billy Kane) Yeni Haftaya -15 Puanla, Yine Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla Tam Puan Alan Ahmet Kural @EnveR Haftaya +15 İle Başlayacaktır!

5) Bu Hafta En Yüksek Oy Alan 8 Yarışmacı Elense Dahi 6. Haftada İlk 4'e Girmek İçin, İlk 4 Yarışmacı İse 8. Haftada Elense Dahi Direkt Çeyrek Finale Kalmak İçin Mücadele Verecektir.''

Bu kurallar çok zor ve karmakarışık olmuş. -15 çok fazla bence bu kuralları daha uygun bir hale getir.
Ciddiyim ben yarışsam yarışmada isyan çıkarırdım bu kurallar yüzünden.

Pek bir şey anlamadım ama yarın yollarım sahnemi
1.olmama rağmen yarışmadan soğudum bee

Bak bi bakalım 17.30 mu 17.45 mi? Demek ki o saatte boşum ki, o saatte oylamayı başlatabilirim. Kuralları başvurularda dahi yazdım.
Eleştirilerinizi gerekli yapın bence.

Ya işte aşamalı, aşamalı
Bu hafta ilk 8 e girenler, bir sonraki elemesiz hafta (6. Hafta) da ilk 4'e girmeye çalışacaklar. Bu 4'te 8 . haftada doğrudan çeyrek e kalmaya çalışacak bu kadar basit.

Bu anlamadığınız kuralı kaldırabilirim o zaman hafta sayısı düşecek bilginize. -15 kuralıda bir sonraki haftada -10'a düşecek.

@adımutlulukk bir şey sorcam sen yarışıyorsan 11 kişi var yarışmada.14 hafta seçilirse nasıl olacak ? Birkaç hafta kişi elenmeyecek mi