Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 2. Hafta

Yarışma Kaç Hafta Sürsün?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
upload_2015-10-28_17-31-49.jpeg

İlk Hafta Tuba Büyüküstün Elendi, 2. Hafta Kim Elenecek?

1) Yarışma 11 haftaya düşürülmüştür.
2) Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla 1 Puan Alan Çağatay Ulusoy (@Billy Kane) Yeni Haftaya -15 Puanla, Yine Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla Tam Puan Alan Ahmet Kural @S.G.A.T. Haftaya +15 İle Başlayacaktır!
3) Sahnesini Geç Yollayan -15, Oylarını Geç Yollayan -15 Alacaktır!
4) Sahnelerinizi Bu Konu Üzerinden Paylaşıp Tüm Jüri Ve Yarışmacıları Etiketleyebilirsiniz.

Final Puanları:
Tuncel Kurtiz = 3
Algı Eke = 2
Derya Karadaş = 2

Recab Bu Haftalık 0:30-4:30 Arasındadır!

Yeni Yarışmacı Yarın Açıklanacaktır!

Son Sahne Gönderme Süresi Cuma 17.30'dur!

Yarışmacılar:

1)Ahmet Kural - @S.G.A.T.
2)Ece Çeşmioğlu - @GunesinOglu 3.28-5:54
3)Algı Eke - @Tzira https://www.kanald.com.tr/galipdervis/hulyanin-kaprisleri/24338
4)Selen Seyven - @Ice_Cool_23
5)Serenay Sarıkaya - @Bully
6)Tuncel Kurtiz - @Çiğdem-
7) Tuba Büyüküstün- @turkuazz
8)Özge Özpirinçci - @adımutlulukk
9)Derya Karadaş - @xemrexxx
10)Nurgül Yeşilçay - 4:10-8:10 @denizz19
11)Perran Kutman - @mrt-06
12)Cansu Dere - @batuhankaralar

Jüri Kadrosu:
@Aserat
@sürgünüm
@eskici
@turkuazz
@sokak sanati
@Harunnn60
@Yiğitt
@destere
@OzaN
@beyazsoy

Sıralama:
13) Çağatay Ulusoy

Son düzenleme:
Bu Hafta En Yüksek Oy Alan 8 Yarışmacı Elense Dahi 6. Haftada İlk 4'e Girmek İçin, İlk 4 Yarışmacı İse 8. Haftada Elense Dahi Direkt Çeyrek Finale Kalmak İçin Mücadele Verecektir.

Şu kuraldan bir şey anladıysam arap olayım. :D

ya çok karışık ve saçma kurallar var. kesinlikle ilk sezonki kurallardan devam edelim hiç bir şey anlaşılmayınca boşa yarışmış gibi hissediyorum. şimdk ben elenmedim ama -15 ile başlıcam. bu hamleyle bir sonraki hafta elenme ihtimalim artıyor. oy verilirkende nasılsa -15 i var düşük verim diyenler olacaktır.

ayrıca 17:45 nedir? :D tv yayını mı yapıyoruz. :D ya 18:00 olur ya 19:0 olur 45 ne alaka? :D

''3) Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla 1 Puan Alan Çağatay Ulusoy (@Billy Kane) Yeni Haftaya -15 Puanla, Yine Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla Tam Puan Alan Ahmet Kural @EnveR Haftaya +15 İle Başlayacaktır!

5) Bu Hafta En Yüksek Oy Alan 8 Yarışmacı Elense Dahi 6. Haftada İlk 4'e Girmek İçin, İlk 4 Yarışmacı İse 8. Haftada Elense Dahi Direkt Çeyrek Finale Kalmak İçin Mücadele Verecektir.''

Bu kurallar çok zor ve karmakarışık olmuş. -15 çok fazla bence bu kuralları daha uygun bir hale getir.:F Ciddiyim ben yarışsam yarışmada isyan çıkarırdım bu kurallar yüzünden.:F

''3) Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla 1 Puan Alan Çağatay Ulusoy (@Billy Kane) Yeni Haftaya -15 Puanla, Yine Jüri Ve Yarışmacılardan En Fazla Tam Puan Alan Ahmet Kural @EnveR Haftaya +15 İle Başlayacaktır!

5) Bu Hafta En Yüksek Oy Alan 8 Yarışmacı Elense Dahi 6. Haftada İlk 4'e Girmek İçin, İlk 4 Yarışmacı İse 8. Haftada Elense Dahi Direkt Çeyrek Finale Kalmak İçin Mücadele Verecektir.''

Bu kurallar çok zor ve karmakarışık olmuş. -15 çok fazla bence bu kuralları daha uygun bir hale getir.:F Ciddiyim ben yarışsam yarışmada isyan çıkarırdım bu kurallar yüzünden.:F
:F Pek bir şey anlamadım ama yarın yollarım sahnemi :A
ya çok karışık ve saçma kurallar var. kesinlikle ilk sezonki kurallardan devam edelim hiç bir şey anlaşılmayınca boşa yarışmış gibi hissediyorum. şimdk ben elenmedim ama -15 ile başlıcam. bu hamleyle bir sonraki hafta elenme ihtimalim artıyor. oy verilirkende nasılsa -15 i var düşük verim diyenler olacaktır.

ayrıca 17:45 nedir? :D tv yayını mı yapıyoruz. :D ya 18:00 olur ya 19:0 olur 45 ne alaka? :D
Bu Hafta En Yüksek Oy Alan 8 Yarışmacı Elense Dahi 6. Haftada İlk 4'e Girmek İçin, İlk 4 Yarışmacı İse 8. Haftada Elense Dahi Direkt Çeyrek Finale Kalmak İçin Mücadele Verecektir.

1.olmama rağmen yarışmadan soğudum bee :(:(:(

Bak bi bakalım 17.30 mu 17.45 mi? Demek ki o saatte boşum ki, o saatte oylamayı başlatabilirim. Kuralları başvurularda dahi yazdım. :D Eleştirilerinizi gerekli yapın bence. :D

Ya işte aşamalı, aşamalı :D Bu hafta ilk 8 e girenler, bir sonraki elemesiz hafta (6. Hafta) da ilk 4'e girmeye çalışacaklar. Bu 4'te 8 . haftada doğrudan çeyrek e kalmaya çalışacak bu kadar basit. :D

Bu anlamadığınız kuralı kaldırabilirim o zaman hafta sayısı düşecek bilginize. -15 kuralıda bir sonraki haftada -10'a düşecek. :D

@adımutlulukk bir şey sorcam sen yarışıyorsan 11 kişi var yarışmada.14 hafta seçilirse nasıl olacak ? Birkaç hafta kişi elenmeyecek mi :F