Neyi anlamadın sen.sen benim dedğimi anlamıyorsun aklım kafam almıyor bunu diyorum demek istedğim başka cnm
Neyi anlamadın sen.sen benim dedğimi anlamıyorsun aklım kafam almıyor bunu diyorum demek istedğim başka cnm
acaba ne interneti bu ben onu anlamadım , 11 aile kullanıyorsa , ne interneti busen benim dedğimi anlamıyorsun aklım kafam almıyor bunu diyorum demek istedğim başka cnm
44 kişi örnek verdim@Çiğdem- @Harunnn60 @denizz19 44 kişi kullanıyor nasıl internet patlamıyor aile olarak sayarsak 11 kişi çok şaşkınım patlaması lazım.
Ondan o kadar beğeniyor kendine internet alsın böyle olmaz patlayacak yakında.
@Çiğdem- @Harunnn60 @denizz19 44 kişi kullanıyor nasıl internet patlamıyor aile olarak sayarsak 11 kişi çok şaşkınım patlaması lazım.
hahahah @denizz19 olabiliracaba ne interneti bu ben onu anlamadım , 11 aile kullanıyorsa , ne interneti bu
En fazla 20.hahahah @denizz19 olabilir
arkadaşlar bu arada internet kafelerde 44 bilgisayar oluyormu net kafelerde bile okadar kişi kullanmıyordur bence
haruna 11 aile demiş çocuk mesajı paylasıyor ancadan beridir cnm şimdi bence kıvırmaya çalısıyor ama @Harunnn60 çoktan kayt etmiş mesajı@vadikızı 11 kişi diyorsa 11 kişidir
abartmadık. @Çiğdem- çözemedi olayı.11 kişi kullanılabilir yani niye o kadar abarttınız ki ama kullanınca da böyle yavaşlıyor iste giremeyecek kadar.
Birde ani tepki vermiyecem demiştin dün.
aynen bu arada 11 kişi değil 11 aile , yani her ailede 4 birsey varsa diyelim 11x4 : 44 kişi kullanıyor interneti.
Yahu 11 aile işte @Çiğdem- anlamayacak ne var her bir evde 1 aile Hesabı yaparsan 11 daire ediyor işte
internet cafelerde yavaş olmuyor ama internet.
vadikızında internet yavaş oluyor , yani aynı şeyi kullanmıyorlar bence.
Ekli dosyayı görüntüle 45716
ne zaman başlar sonuçlar açıklanmaya?oylarını gönderenler: @EnveR @gözlemci @murat_resmi @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @Tzira @HachiKo @ozgur2113 @sokak sanati @denizz19 @Bully
kalanlar @yatutarsa @adımutlulukk @mrt-06 @harzemliişah @EFE UYSAL @Billy Kane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?