"Yıldızlar da Kayar: Das Borak" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
ozgur2113 yeni bir haber konusu açtı

"Yıldızlar da Kayar: Das Borak" Filminin Fragmanı Yayınlandı!



Yavuz Seçkin'in yepyeni filmi "Yıldızlar da Kayar: Das Borak" filminin fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Yavuz Seçkin, Larissa Gacemer, Serenay Aktaş, Ali Rıza Tanyeli, Veysel Diker, Ümit Karan, Altan Erkekli, Ali Erkazan ve Altan Gördüm'ün yer aldığı, yönetmenliğini Levent Görgeç'in üstlendiği filmin yapımcılığını Seçkin Film - Yavuz Seçkin üstlenirken, senaryosunu Enver Sülük, Yavuz Seçkin ve Olcay Onur Kaya kaleme aldı.

Filmde ayrıca Cem Belevi, Saba Tümer, Mesut Yar, Tan Taşçı, Murat Evgin ve Bülent Serttaş konuk oyuncu olarak yer aldılar.

16 Eylül'de vizyona girecek olan filmin konusu ise şöyle;


Bekir ve Tayfur işleri hep ters giden iki girişimci kardeştir. Kurdukları Cast ajansıyla küçük çaplı organizasyonlara oyuncu ve dansçı göndermektedirler. Fakat işler bir türlü istedikleri gibi gitmemektedir. En sonunda ses getirecek bir projeye imza atmaya karar verirler. “Ünlülerin Benzerleri yarışması” adında bir yarışma düzenlerler. O sırada Dünyaca ünlü mega star Das Borak’ın tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair haberler çıkar. Borak’ın organizatörü Hüseyin, konserlerin iptal olacağını öğrenince mahvolur. Zira bir sürü konser anlaşması yapılmış, milyonlarca lira zarara uğramak üzeredir. Tam da o sırada Benzerler yarışması düzenlemekte olan Bekir ile Hüseyin’in yolu kesişir. Organizatör Hüseyin, Bekir ve Tayfur’a çılgın bir teklif yapar. Bu teklifi kabul eden Bekir ve Tayfur kendilerini rüya gibi bir maceranın içinde bulurlar.

Orijinal formatta oku
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,641
Reaksiyon puanı
62,975
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yeni sezon geldi, lüzumsuz yerli filmler de kapıya dayandı. Gelecek senenin baharına kadar kim bilir ne kadar çöp film izleyeceğiz, gerçekten kaliteli olacak gibi görünenleri tenzih ediyorum.
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,254
Reaksiyon puanı
16,628
Puanı
1,061
Kış sezonu için "TV'de ilk kez" potansiyeli gördüm
 

Jonsnow

Favori Üye
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
2,118
Reaksiyon puanı
653
Puanı
155
Kanal D ya da Fox ta is görür