'Yıldızlar Bana Uzak'ta Kim Kimdir? | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,817
Reaksiyon puanı
57,960
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GCBR_0TXIAA6Bi1


ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Yıldızlar Bana Uzak' için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Yönetmen koltuğuna Bahadır İnce'nin oturduğu; Burcu Kıratlı ile Furkan Andıç'ın başrolünü paylaştığı O3 Medya ve Ortaks Yapım imzalı dizi pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Yıldızlar Bana Uzak, ilk bölümüyle pazar 20.00'de ATV'de!

1703236671244.jpg

Kadir Erdem (Furkan Andıç)
İstanbul'un uzak mahalellerinden birinde doğup büyümüş, güçlü, dürüst, adil, ailesine sahip çıkan bir gençtir. Aslı ile mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak en büyük hayalidir. Ama üzerine atılan suç o eski Kadir'i değiştirir. Artık tek isteği, hayatından yıllarını çalan Varnalılar'dan intikam almaktır.
1703230725707.jpg

Aslı Cansever (Burcu Kıratlı)
Kadir ile aynı mahallede doğmuş ama Varnalılar'ın malikanesinde büyümüştür. Başarılı bir eğitim hayatı geçirmiş, cesur, akıllı ve güçlü bir kadındır. Annesini küçük yaşta kaybettiği için babası ve kardeşine çok düşkündür. Her şeye rağmen Kadir'e olan aşkı hayattaki tek umududur. Ama babasının cinayete kurban gitmesi bütün hayatını alt üst eder.
1703230835171.jpg

Yahya Aldemir (Gürkan Uygun)
İstanbul'un eski kabadayılarındandır. Ama Orhan Varnalı gibi acımasızlığıyla değil, vicdanıyla nam salmıştır. Güç için her yolu mübah saymaz, masumu ve suçluyu ayırt eder. Dürüst, namuslu ve sözünün eridir. Kadir'i oğlu gibi sever. Ortak düşmanları Varnalılardır. Yıllarca hapishanede yaptığı planı Kadir ile beraber gerçekleştirecektir.
0

Orhan Varnalı (Murat Daltaban)
İstanbul'un güçlü iş adamlarından biridir. Ama bu gücün kaynağı karanlık ve kirlidir. Kararlı ve acımasızdır. Sahip olduğu gücü korumak için her şeyi yapar. Konuştuğu cümleyi iki defa tekrarlamaktan hoşlanmaz. Karar vermesi sadece saniyeler sürer ve yanlışını doğrusunu sorgulatmaz. Çünkü sorgulanmak onun için zayıflıktır. En büyük düşmanı Yahya Aldemir'le karşı karşıya geldiğinde kazanılması gereken son bir savaşı olduğunu anlar. Oğlu Han ise en büyük zaafıdır.
0

Han Varnalı (Rami Narin)
Varnalı ailesinin tek varisidir. Hayatta istediği her şeye sahip olmaya alışmıştır. Kibirli, hırslı ve tekinsizdir. Aslı'ya deli gibi aşıktır ve onu elde etmek için yapmayacağı şey yoktur. Çünkü onunki sadece bir aşk değil saplantıdır. Yaşadığı dünyayı sadece Aslı'nın gerçek kıldığına inanır.
0

Doğa Aldemir (Elifcan Ongurlar)
Yahya Aldemir'in kızıdır. Ayakları yere sağlam basan, hep bir sonraki adımını hesaplayarak atan dişli bir avukattır. İlmek ilmek işlediği yolda en büyük hesabını henüz görmemiştir.
0

Melike Varnalı (Evrim Doğan)
Orhan Varnalı'nın kardeşidir. Varnalı ailesini bir arada kalması için çabalar. Güçlü, gözü kara ve sırlarla doludur.
0

Murat (İnanç Konukçu)
Kadir'in en yakın arkadaşı, can dostudur. Dürüst, heyecanlı ve esprilidir. Ne yaşanırsa yaşansın her zaman Kadir'e destek olur.
0

Sırma Erdem (Goncagül Sunar)
Kadir'in annesidir. Oğluna çok düşkündür. Evliliğin ilk yıllarında yaşadığı felaket hayatında bir kırılma noktasıdır.
0

Kumru Cansever (Yaprak Medine)
Aslı'nın biricik kardeşidir. Kolay bir çocukluk geçirmemiştir. Bir tarafı hep deli doludur. Ablası'nın her zaman yanındadır.
0

Samet Aldemir (Baran Can Eraslan)
Yahya Aldemir'in oğludur. Hedefleri olan dinamik bir gençken başına gelen korkunç olaydan sonra hayata küsmüştür. Her şeyin sorumlusu Han'dan intikam almak tek amacıdır.
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
sevgili @serhatt in da dedigi gibi ,bence de furkan'a yazik olacak. :(
bu arada, diger basrol keske elifcan olsaydi .🙄 < goreceli elbette.

onceki izledigim kimi isleri dolayli 'murat daltaban'in oyunculugunu begeniyorum. izlenirlilik reyting vs den bagimsiz ,elifcan gibi ,kadro da olmasina memnun oldugum isimlerden.
 
  • Beğendim
Reactions: serhatt