- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
BenKonuyu @MasacRE- sayesinde açıyorsun, bu durumda kim gerçek hayran oluyor?
Haticeye değil Neticeye bakalım
BenKonuyu @MasacRE- sayesinde açıyorsun, bu durumda kim gerçek hayran oluyor?
Benim top listemde bu şekilde1 Haftalık aradan sonra liste güncellendi, Merve, Aleyna'nın eski rakamını geçmediği için ikinci sırada kalmaya devam etti.
Simge Sağın, İlyas Yalçıntaş'ı geçerek ilk 10 içerisinde oldu ve Edis yeni klibiyle 6. sırada yerini aldı.
@bazinga @Forumdash @xemrexxx @gözlemci @MasacRE- @MEnes @turkuazz @vadikızı @mesmeso61 @dreamy @denizz19 @yatutarsa @Yiğitt @serhatt @Arslan Bey
Demek ki çok sıradan müzik tarzın var. Çoğunlukla aynısınBenim top listemde bu şekildeAsil Gök hariç listem böyle
Ne olacaktı beni insanlardan farklı kılan müzik tarzım değil de düşüncelerimdirDemek ki çok sıradan müzik tarzın var. Çoğunlukla aynısın
Çok fena kendini beğenmişlik sezdim bu mesajdaNe olacaktı beni insanlardan farklı kılan müzik tarzım değil de düşüncelerimdir
Ayıp ediyorsun bu mesajın hoşuma gitmedi ama elim olmamışa gitmemek için diretti sonra düşüncelerim şey dedi Dosi sever olmamış almayıÇok fena kendini beğenmişlik sezdim bu mesajda
Vallaha bir taşla iki kuş vurduk, bende sana olmamış atmam gerektiğini düşünüyordum , sen mutlu ben mutlu Lerzan Mutlu
Demek olmamış atmak seni mutlu ediyorVallaha bir taşla iki kuş vurduk, bende sana olmamış atmam gerektiğini düşünüyordum , sen mutlu ben mutlu Lerzan Mutlu
Hayır bu mesajın için dedim şarttı olmamış atmamDemek olmamış atmak seni mutlu ediyorHem de bana Dosi'ye
Peki öyle olsunHayır bu mesajın için dedim şarttı olmamış atmam
Peki öyle olsun
Haydi top10 da oylamanı yap, bir daha girmezsin belki bu hafta
Merve Özbey klip falan çekmeyecek mi, haber yok mu?Bir haftalık aradan sonra yeniden karşınızdayımListede baya değişiklikler oldu.
Edis 5. sıraya yükseldi, Ece Seçkin ilk 10 dışına geriledi. İlyas Yalçın 10. sıradan tekrardan giriş yaptı ve Simge Sağın 1 sıra daha yükselerek Koray Avcı'ya yakın oranlarda sahip. Haftaya yükseliş yaşama olasılığı yüksek.
Haftaya 1 ay dolacağı için artık son kez haftalık liste güncelemesi yapıp ara vereceğim
@bazinga @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @turkuazz @eskici @mesmeso61 @Arslan Bey @MasacRE- @dreamy @xemrexxx @cookies @gözlemci @eskici @yatutarsa @MEnes
Henüz haber yok ama kesin çeker. En çok dinlenen ikinci şarkıya klip çekmemek büyük bir hata olur. İlk 15'te olan tüm şarkılara klip geleceğini düşünüyorumMerve Özbey klip falan çekmeyecek mi, haber yok mu?
Kesin çeker çekmesine de bu kadar hit aldıktan sonra çekmesi olmaz. Hit gelmez, ortada kalır. Bak Edis, Aleyna Tilki falan tam vaktinde çekti. Gülşen'in de klip çekimleri tamamlanmış, son montajlar yapılıyormuş. Merve reisten ses yok.Henüz haber yok ama kesin çeker. En çok dinlenen ikinci şarkıya klip çekmemek büyük bir hata olur. İlk 15'te olan tüm şarkılara klip geleceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?