Müzik Yıldız Tilbe

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,005
Puanı
1,060
''Ben Senin Var Ya'' adlı şarkısıyla tanınan ve sevilen bir sanatçıdır.

Yazdığı şarkı sözü ve yaptığı besteleriyle dinleyicilerden her daim tam not almayı başaran, olduğu gibi görünen samimi bir sanatçı.

Tam da bugün Favori Sözlük'te başlığını açayım diye iç geçirdiğim şarkıcı. Burada konusunu görmek sürpriz oldu. :)

Ülkemizde hakettiği değeri göremeyen sanatçıların başında gelmektedir. "Delikanlım" başta olmak üzere onlarca klasikleşmiş şarkıya imzasını atsa da iyi menajerlerle, doğru prodüktörlerle çalışamadığı için hakettiği değeri görememektedir.

Kendi söylediği şarkılar dışında onlarca sanatçıya belki de yüzlerce şarkı vermiştir.

Her ne kadar arkasında hiçbir destek olmasa da, müzik kanalları şarkılarını yayınlamasa da hala albümleri iyi satmaktadır. Ragga Oktay ile birlikte söylediği "Gitme Kal" şarkısı Müyap'ın en çok izlenen klibi unvanını taşımaktadır.

Başarılı sevdiğim ve her daim görmek istediğim şarkıcılardan.

Son olarak Yıldız Tilbe deyince aklıma gelen ilk şey Show muhabiri Seyhan'a ettiği küfür.:F

Fox'un magaziniydi bu harikaydı tam 1'e kadar beklemiştim bu haberi.(gece)Ama Seyhan'da az değil hani kaşınmış.:F

Son düzenleme:
En sevdiğim sanatçılardan biridir. Sesi muhteşemdir. Yanlış politikalar sonucu hakettiği değeri göremiyor. :(

Sesi çok iyi bir sanatçı ama karakter olarak değişik birisi. Ne içmişse aynısınsan ben de istiyorum. :A

Başarılı sevdiğim ve her daim görmek istediğim şarkıcılardan.Çok söz yazdığını bilirim.Güzelde yazıyor ama pek takip edemiyorum.:(

Tarzı hafifi değişik.Ama sevimli ve çılgın.

Son olarak Yıldız Tilbe deyince aklıma gelen ilk şey Show muhabiri Seyhan'a ettiği küfür.:F

Fox'un magaziniydi bu harikaydı tam 1'e kadar beklemiştim bu haberi.(gece)Ama Seyhan'da az değil hani kaşınmış.:F

Biliyorum bu magazin haberini. :F

Şu günlerde her şarkıyı onun sesinden dinlemek istiyorum. Çok güçlü bir ses hayran kaldım yine.:X

işte yıldız tilbe budur :D
1229829_701662953242731_1519373338699781041_n.jpg