Mezarında rahat bırak adamıtopaç @xemrexxx yarım saat uğrayıp batırmış forumu cevap vermeyelim öyle tosbağa gibi ortada kalsın
Mezarında rahat bırak adamıtopaç @xemrexxx yarım saat uğrayıp batırmış forumu cevap vermeyelim öyle tosbağa gibi ortada kalsın
ne mezarı hortlak bugün buralardaydı içine etmiş heryerinMezarında rahat bırak adamı
kadın 70 ine geldi hala mı kıskanıyon😱Fotoları başta 90lı yıllardan sandım hele Sezenin hali
Mezarında rahat bırak adamı
kadın 70 ine geldi hala mı kıskanıyon😱
Hahah ara sıra nefeslenmek için çıkıyor mezarındanne mezarı hortlak bugün buralardaydı içine etmiş heryerin
Sende akşamları yoksun Çiğdem hanımHahah ara sıra nefeslenmek için çıkıyor mezarındanGeberdi yine kurtulamadık
bugün seni yine bulamadım
sanane la hogatham sabah akşam benim yanımda seninlemi çene çalacakSende akşamları yoksun Çiğdem hanım
Eski saraya sürülmek istiyorsun sanırım.bugün seni yine bulamadımama bu sefer çok geç geldim kabahat bende
sanane la hogatham sabah akşam benim yanımda seninlemi çene çalacakkusura bakma zamanımız yok gagaya ayıracak? biz hogathamla fındık bahçesini çapalıyoruzköşeyede bir çardak yaptık püfür püfür yel esiyor tam halvetlik yer oldu valladuy bunlarıda dibin düşsün lady gaga
Eski saraya sürülmek istiyorsun sanırım.
Hhahaha @Harunnn60 ın neşeli zamanına denk geldin şanslısın vlla cnm yoksa seni sürgün ederdibugün seni yine bulamadımama bu sefer çok geç geldim kabahat bende
sanane la hogatham sabah akşam benim yanımda seninlemi çene çalacakkusura bakma zamanımız yok gagaya ayıracak? biz hogathamla fındık bahçesini çapalıyoruzköşeyede bir çardak yaptık püfür püfür yel esiyor tam halvetlik yer oldu valladuy bunlarıda dibin düşsün lady gaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?