Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Diriliş'e Ödül!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarzeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HarzeM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,471
Puanı
250
L13nlG.jpg

Bu yıl aldığı reytinglerle adından sıkça söz ettiren reyting rekortmeni dizi "Diriliş Ertuğrul " ödüle doymuyor. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin her yıl düzenlediği "Yılın Yıldızları" ödül yarışmasının bu yıl 14.sü düzenlendi. Pek çok dalda ödüller sahiplerini bulurken " 2015 Yılında En beğenilen Dizi Film " ödülünü Diriliş Ertuğrul kaptı.

7MvNva.jpg

@EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @Maskeli Fedai @vadikızı @sürgünüm @DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @Castei ve diğer ertuğrul fanları...

Konusu açılmıştı toplu şekilde zaten. :A Ama tebrikler diziye reytingleri sebebiyle hak ediyo. :A

Konusu açılmıştı toplu şekilde zaten. :A Ama tebrikler diziye reytingleri sebebiyle hak ediyo. :A
Allah Allah o kadar baktım göremedim.belki başka ödül başlığının altında öyle hafiften bahsedlmişse ondan görmemişimdir.neyse bu ödüle bir konu açmak lazımdı öyle yorumda bahsetmekle olmaz. mazaAllah @xemrexx ve @sokak sanati totoşlarımız dizimize fazla yükleniyor. gözlerine gözlerine sokmak lazım yoksa susturamıyoz:F:F

konu açıldı @sürgünüm açtı :A

Allah Allah o kadar baktım göremedim.belki başka ödül başlığının altında öyle hafiften bahsedlmişse ondan görmemişimdir.neyse bu ödüle bir konu açmak lazımdı öyle yorumda bahsetmekle olmaz. mazaAllah @xemrexx ve @sokak sanati totoşlarımız dizimize fazla yükleniyor. gözlerine gözlerine sokmak lazım yoksa susturamıyoz:F:F
bizim aldığımız ödüllerin yanındA BU TARZ ÖDÜLLERLE bize bişi yapamazsınız:A