"Yıldız Masalı" Final Yapıyor!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Yapımcılığını Han Medya Film'in yaptığı 'Yıldız Masalı' 13. bölümde bitiyor. Gökhan Özen yaptığı açıklamada dizinin başı ve sonunun belli olduğunu ve 13. bölümün son bölüm olacağını söyledi.

Dizinin hem kanal yönetimini hem de kendilerini mutlu eden bir performans gösterdiğini söyleyen Özen, başı ve sonu belli olan bir proje olduğunu söyledi.

Han Medya Film olarak yeni proje çalışmaları yaptıklarını ve en kısa sürede yeniden ekranlarda olacaklarını söyledi.

23.jpg

Beklenen bir şeydi :)

Pahalıya bir diziye benziyordu. Aldığı oranlar dizinin maliyetine göre kötüydü :)

Nasil beklenen bir seydi anlayamadim.. Haberi okumadin mi? Dizi ne olursa olsun 13.bölümde bitecekti zaten.. :)

Her denilene inanma bence. Çünkü bazıları bazenleri bazı şeyleri avutmak için böyle şeyler söyleyebiliyor :) Mesela dizisi bitecek oyuncunun dizimiz bitmeyecek devam edecek demesi gibi :)

örneğin yeşim ceren bozoğlu'da canım babamın reyting için değil de senaryo için bittiğini söylemişti:)

Her denilene inanma bence. Çünkü bazıları bazenleri bazı şeyleri avutmak için böyle şeyler söyleyebiliyor :) Mesela dizisi bitecek oyuncunun dizimiz bitmeyecek devam edecek demesi gibi :)

O zaman "SON" dizisinin 25.bölümde bitmesine de inanmayalim bence :) :)

Tamam anliyorum seni Emre.. Hak veriyorum sana.. Ama niye Gökhan Özen öyle diyor ki? Ya da reytinglerden utanip böyle iftirada bulundu..

Tamam anliyorum seni Emre.. Hak veriyorum sana.. Ama niye Gökhan Özen öyle diyor ki? Ya da reytinglerden utanip böyle iftirada bulundu..

Orasını bilemeyeceğim artık. Orası TV sektörünün sırrı. :):)

Mesela bir örnek daha vermek gerekirse TNT'de Huzurum Kalmadı dizisi vardı. O dizinin bir oyuncusu da devam edecekti demişti, ama dizi devam etmemişti :)

Orasını bilemeyeceğim artık. Orası TV sektörünün sırrı. :):)

Mesela bir örnek daha vermek gerekirse TNT'de Huzurum Kalmadı dizisi vardı. O dizinin bir oyuncusu da devam edecekti demişti, ama dizi devam etmemişti :)

Evet, Yagmur Kasifoglu demisti.. Hatta konusunu ben açmistim demek ki bu da bir iftiraydi.. Insan neye inanip inanmayacagini sasiriyor harbiden..

13 bölümlük anlaşma yapılmıştır çoğu diziyle olduğu gibi ama şu bir gerçek ki eğer dizi tutmuş ve gerekli ilgiyi görmüş olsaydı mutlaka devam ederdi :)