Yıldız Kültür 'Bir Derdim Var' Kadrosunda! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,523
Puanı
1,061
Ekran görüntüsü 2023-11-16 221722.png

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Derdim Var'a sürpriz isim!

Yapımcılığını AyNA Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat'ın paylaştığı, gençlerin dünyasına kapı aralayan yapımın kadrosuna 3. bölüm itibariyle, Kuzey'in (Ata Artman) babaannesi rolüyle usta oyuncu Yıldız Kültür dahil oluyor.

Bir Derdim Var, yeni bölümüyle 23 Kasım Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Yapimcilarda anlamis Birce Akalayin reyting yoklugunu her bölüm bir ünlümü getirecekler ? Program yapsaydınız vari oyunculugu yerde olan birisi neden ekranda yer alırki ?

• Güldürdün
Reactions: cookies
Yapimcilarda anlamis Birce Akalayin reyting yoklugunu her bölüm bir ünlümü getirecekler ? Program yapsaydınız vari oyunculugu yerde olan birisi neden ekranda yer alırki ?
Dizi her bölüm farklı hikayeleri konu aldığı için tanınmış oyuncular da geliyor bilmeden saçma sapan konuşmayalım.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Gecikmeli de olsa ilk bölümünü izledim klişe gençlik dizilerinden çok fakrlı ve günümüzün en büyük problemlerinden biri olan akran zorbalığını ele alması açısından da değerli buldum. İlk bölüm de gayet güzeldi. Her bölüm farklı hikayelere değineceği için sürekli konuk oyuncuların dahil olmadı da olağan fakat reyting açısından pek iyi gitmiyor maalesef. Çok uzun ömürlü olmayacak gibi.

Dizilerde hala aktif rol almasına sevindim. Ekrana yakıṣan biri. Hayırlı olsun.