'Yıldız De Bana' Yayından Kaldırıldı! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061

Kanal D'nin yeni yarışma programı Yıldız De Bana'da şok gelişme!

Yapımcılığını Pastel Film'in, sunuculuğunu Tansel Öngel'in, oyuncu koçluğunu Hamdi Alkan'ın, jüri üyeliğini Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin'in üstlendiği, 31 Mart'ta ekrana gelmeye başlayan ve reytinglerde çok kötü sonuçlar elde eden programın saat değiştirerek 22.45'e alındığı açıklanmıştı.

Son gelişmeye göre, kanal ve yapımcının aldığı ortak karar doğrultusunda bu hafta yayınlanacak olan 4. bölümle birlikte projeye son verdiği öğrenildi.

Yıldız De Bana, son bölümüyle Cuma 22.45'te Kanal D'de!

Kaynak: Birsen A.

Son düzenleme:
Tutmayacağını bile bile yapmak saçmalıktı zaten.

Arka sokaklar geleceği için mecbur bitecekti iyi olmuş erken bitmesi

Olan jüri üyelerine oldu. Komedi Türkiye gibi profesyonel oyuncularında yarışmacılara eşlik ettiği bir format yapsalardı keşke.

2023-deki reyting sisteminde bu tarz programın tutmayacağı çok belliyken, neden yapıyorlar anlam veremiyorum.

Bu tür seyler yapmak yerine daha modern isler yapilsa insanin ilgisini çeker... ama yok hep ayni. Bizim ülkemizde reality yarismalar, programlar hiç bir zaman tutmaz. Herseyi uzatirlar, canli olmaz... Maske Kimse Sen her ülkede reyting rekolarli kirarken bizim ülkemizde ne yazikki asla ilgi çekici olmadi..

Tutamayacağı başından belli olan bir projeye neden girdiler anlamak güç.

Yayın akışında hâlâ Cuma 22.45 yeni bölüm diyor, Kanal D'nin ilk bölümden sonra kaldırmaması bile mucizeydi.

birilerini ünlü etmek için yapılmış bir proğram 2bölüm bile dayanamadı kanal d bu konuda ço başarısız