Hiç sanmıyorum zira yazın dizi izlemek gibi bir huyum artık yok.O bölümde bağlanıp yaz aylarında diziyi izler misin ?
Hiç sanmıyorum zira yazın dizi izlemek gibi bir huyum artık yok.O bölümde bağlanıp yaz aylarında diziyi izler misin ?
Olacak 😂Hiç sanmıyorum zira yazın dizi izlemek gibi bir huyum artık yok.
O zaman senaryodan şikayet etmeye hakkı yok.
İmkansız.İmkansız değil ama 🥲
Ne olacak ki başka?Onun şikayeti senaryo değil bence
İmkansız.
------
Ne olacak ki başka?
Senariste dediği çok açık.Ne bilim belki ekibe diyordur
Senaryodan şikayet etmeye herkesin hakkı var. Binnur Kaya, ilk başta okutulan senaryo ile alakası kalmadığından şikayet edip çıktı mesela. Şuan Gaddar'da Çağatay yer yer şikayet ediyordur. Menajerimi Ara dizisinde bunun örneklerini hayalende olsa gördük.O zaman senaryodan şikayet etmeye hakkı yok.
Senaryodan şikayetçi olmak herkesin hakkı elbette. Fakat bu kadar şikayetçi olup 4 sezon oynuyorsan kapayacaksın çeneni.Senaryodan şikayet etmeye herkesin hakkı var. Binnur Kaya, ilk başta okutulan senaryo ile alakası kalmadığından şikayet edip çıktı mesela. Şuan Gaddar'da Çağatay yer yer şikayet ediyordur. Menajerimi Ara dizisinde bunun örneklerini hayalende olsa gördük.
Bende rahatsız olurdum. Bana denen hikaye ile farklı bir hikâye olursa. Gel derim koçum sizinin sorununuz ne. Ne konuştuk ne yaptınız. Sence de bu işte bir tezatlık yok mu derim. Irgat değil dünya üzerindeki her hangi bir çalışan..
Son senesinde bu şekilde konuşulmamasına rağmen diziyi devam ettirme kararı almışlar demiş. Bence iki tarafta masum değil.Senaryodan şikayetçi olmak herkesin hakkı elbette. Fakat bu kadar şikayetçi olup 4 sezon oynuyorsan kapayacaksın çeneni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?