"Yıldırım" Bu Akşam Düşüyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Merakla beklenen 'Eve Düşen Yıldırım'dizisi bu akşam saat 22:30'da 'Adını Feriha Koydum'dan hemen sonra başlıyor.

Show TV'nin merakla beklenen dizisi 'Eve Düşen Yıldırım' bu akşam saat 22:30'da başlıyor. Başrollerini Murat Han, Gizem Karaca, Mehmetcan Mincinözlü, Seda Akman, Şencan Güleryüz, Ergün Uçucu
ve Suzan Aksoy'un paylaştığı dizide Miss Turkey 2011 2. güzeli Gizem Karaca, Muazzez adlı genç ve güzel bir kızı canlandıracak.Senaryosunu Meryem Gür'ün kaleme aldığı, Mehmet Bahadır Er'in yönettiği Medyapım imzalı dizide, babası ölen bir genç kızın hiç tanımadığı amcasının evine yerleşmesiyle başlayan olaylar konu edilecek. Nahid Sırrı Örik'in aynı isimli hikayesinden uyarlanan dizide Muazzez, gençliği ve güzelliğiyle amcasının oğulları Namık ve Sait'i farkında olmadan kendisine aşık edecek.

top_evedusenyildirim.jpg
 
Bakalim yildirim benim evimde de düsecek mi? :)
 
merakla bekliyorum... en merak ettiğim ise murat han ve gizem karaca.. biri çok yakışklı biri çok güzel... gizem karaca herkesi çatlatacak güzelliktee... Allahmmm çıldırıcamm
 
Allah aşkına düşsün. yeter artık :)))))))))))))))))))))))) berbat bir tanıtımları var. başroldei kız sevimli ama öyle ahım şahım güzel değil zaten türkiye ikinci güzeli oldu.
 
Aman ağaç altında, sivri bir cismin yanında falan durmayın. Hatta televizyonu uydudan izliyorsanız televizyonuzu, receiver cihazınızı kapatın, yıldırımı çeker çanak antenler. :) :) :)
 
Aman ağaç altında, sivri bir cismin yanında falan durmayın. Hatta televizyonu uydudan izliyorsanız televizyonuzu, receiver cihazınızı kapatın, yıldırımı çeker çanak antenler. :) :) :)

ağaç altını anladımda endgame...... sivri cisim nedir:))
 
Sivri cisimler çeker ya yıldırımı cami minaresi gibi. :)


ok anladım endgame:) bazen insan yanlış anlıyor tabi bu senin kabahatin değil o anki ruh halimiz:) cevaa nın açtığı konudan sonra aniden bu başlığa bakınca insanın aklı farklı yerlere gidiyor:))