"Yılanların Öcü" Dizisinde Kim Kimdir?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1403366718.jpg

Fakir Baykurt'un aynı adla uyarlanacak olan unutulmaz eseri "Yılanların Öcü" dizisinde hangi oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği belli oldu!

Yapımcılığını Koliba Film'den Ata Türkoğlu'nun üstlendiği, yönetmen koltuğuna usta ve başarılı yönetmen Cemal Şan'ın oturduğu, senaryosunu Ali Esen Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı ve başrollerinde Cemal Toktaş, Ceyda Ateş, Hande Soral, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Ahmet Varlı, Servet Pandur ve usta oyuncu Rüçhan Çalışkur'un rol aldığı dizide oyuncuların hayat vereceği karakterler belli oldu.

Çok yakında Nevşehir - Kapadokya'da çekimlere başlayacak olan dizinin müzikleri Kalan Müzik'den Murat Saltık'a ait. İşte oyuncuların dizide canlandıracağı karakterler;

Cemal Toktaş: Kara Bayram
5-003.png

Ceyda Ateş: Zahide
yilanlarin-ocu-yakinda4_640.jpg

Hande Soral: Fatma
3-008.png

Rüçhan Çalışkur: Irazca
Yilanlarin-Ocu-dizi-oluyor.jpeg

Ahmet Varlı: Haceli
ahmet-varli.jpg

Nail Kırmızıgül: Kamuran
Nail-Kirmizigul.jpg

Şebnem Dilligil: Mahmure
Sebnem_Dilligil_4_131359.jpg

Servet Pandur: Remziye
Burak Can: Ömer
Hande Kaptan: Şerife
Mehmet Atay: Hüsnü
Süleyman Karaahmet: Dr. Mehmet
Gonca Yakut: Nesrin
Erden Alkan: Necip Bey
Nalan Örgüt: Hikmet Hanım
Murat Çobangil: İmam
Orkun Öngen: Sırrı
Sibel Şişman: Ayşe
Zafer Güllü: Muhtar

Son düzenleme:
Romanın hikayesi pek parlak değil dizi olacak bir konusu yok. Ama köylü dizileri tutuyor diye çekiyorlarsa biraz total reytingi iyi olabilir

nail kırmızıgüle basit rol vericekseniz neden diziye eklediniz dizi kara bayram ve haceli arasında geçiyor haceli nail kırmızıgül olmalıydı :ppp::ppp: bu arada dizi kadrosunda eksiklik var
muhtar yok film kara bayram muhtar ve haceli arasında geçiyordu muhtar önce haceliyi destekleyip kara bayramı dövdürüyordu sonrada karabayramı desteklemeye abslayıp haceliyi sıkıstırıyordu muhtar baya önemli bir role sahipti bu senaryoda hatta nail kırmızıgül muhtar olabilir demiştim ama bu dizi kadrosunda muhtar yok (b)(b)

Nail Kırmızıgül yazık etmiş o zaman kendisine önemli bir rolü olmayacak gibi görünüyor. :)

Nail Kırmızıgül'de başrol, önemli bir rolü olmadığını nasıl çıkardın? @Bully izlemeden hemde. :X

Yok, başrol. Hangi karakter olacak kitabı okumadım, filmide izlemedim ama kadro çok geniş zaten ve dizide öne çıkacak oyuncuların ismi açıklandı sadece, dolayısıyla başrol oyuncularının ismi açıklandı. :X

Müzikler Kalan'a ait. :)
Valla isterse gidene ait olsun beni etkilesin yeter. :D

Diziyi sırtlayacak bir isim yok malesef,hikayesi çok iyi çıkmazsa yayından tez kalkar.:)

Ceyda Ateş'in dizideki ismi Zahide olarak değişitirildi, konu düzenlendi. :)