Öyle oldu ama hikaye gereği bu karakterin girmesi şarttı. O da Bayram'dan hamile kaldı ayrıca Bayram'ın akbarası da bunun eski sevgilisiymiş kızı sıkıştırıp duruyor.@mrt-06 şu yeni gelen Ağaca çaput bağlayan kız Ceyda'nın yerine gelmiş gibi
Öyle oldu ama hikaye gereği bu karakterin girmesi şarttı. O da Bayram'dan hamile kaldı ayrıca Bayram'ın akbarası da bunun eski sevgilisiymiş kızı sıkıştırıp duruyor.@mrt-06 şu yeni gelen Ağaca çaput bağlayan kız Ceyda'nın yerine gelmiş gibi
O oğlan ilk bölümlerden beri var zaten.Bu dizinin müziklerini yapan adam harika bir sese sahip
@mrt-06 Karagül gibi parlak oğlan gelmiş diziye Ayşe'ye bi de
Ahaha gülmekten gözümden yaş geldi.Kimin şeyi kimin şeyine girmiş belli değil @mrt-06 o şey el yani
O uzun hikaye ya, Fatma'nın kardeşi bunu vurdu köprüden düştü sonra kayboldu, öldü sandılar ama aslında ölmemiş sürekli tehdit ediyor bunları yakında gelir yani.
Küçük Gelin'i de izliyorum ben arada yani bana bu dizi normal geliyor.@mrt-06 çok total bu da be kardeşim
Ben bıraktım valla izlemeyi hep aynı şeyler hepsi ölse de kurtulsak sürekli silah çekiyorlar birbirlerine.
Makbuş'a güvenimiz tamBen bıraktım valla izlemeyi hep aynı şeyler hepsi ölse de kurtulsak sürekli silah çekiyorlar birbirlerine.
Makbuşum inşallah diziye yeni bir hava katıcak.
Onun ne olduğu belirsiz ya.Makbuş'a güvenimiz tamGözde Çığacı kötü karakter mi? O kızı da pek severim
Size dayanamadım açtım hakikatten @-potterhead- açtığımdan beri bağırıyorlar.Nasıl gidiyor Atoş
Doğrudur ben de öyle bir şey okudum.@mrt-06 bu dedikoducu diyor ki asıl sezon 30 Eylül de başlıcak bunları önceden çektiler diyor doğru mudur
yok artıkMakbuş yine fantezisini konuşturmuş.Tövbe estağfurullah fragmana bakın.
Makbuş severleri etiketliyim de reyizin farkını görün.@Billy Kane @sokak sanati @ozgur2113 @-potterhead- @denizz19
Makbuş yine fantezisini konuşturmuş.Tövbe estağfurullah fragmana bakın.
Makbuş severleri etiketliyim de reyizin farkını görün.@Billy Kane @sokak sanati @ozgur2113 @-potterhead- @denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?