Yıl Olmuş 2050 Sen halen Dünyada mı geziyorsun...
Sana bir teklif sunuyoruz?
Seni Dünya dışına çıkarıyoruz; Ama Nereye?
Seçeneklerini bir incele istersen...
Kararını bildirirsin 😉
AY
MARS
SATÜRN
URANÜS
VENÜS
MERKÜR
JÜPİTER
PLÜTON
Baktım ortalık sakin sizin alayım yaklaşık 30 yıl sonrasına götüreyim dedim... Ne olur bilinmez ama bilinmezlik içinde sizi bir bilimkurgu hikayesine atayım dedim...
Uydumuz ay ile birlikte güneş gezegenindeki komşulara yolculuk şansı verildi...Ama birtanesine... Ama Hangisine?
Düşünün ve karar verin
İyi Eğlenceler;
Sevgilerimle;
Keyifli Forumlar Dilerim.
Sana bir teklif sunuyoruz?
Seni Dünya dışına çıkarıyoruz; Ama Nereye?
Seçeneklerini bir incele istersen...
Kararını bildirirsin 😉
AY
MARS
SATÜRN
URANÜS
VENÜS
MERKÜR
JÜPİTER
PLÜTON
Baktım ortalık sakin sizin alayım yaklaşık 30 yıl sonrasına götüreyim dedim... Ne olur bilinmez ama bilinmezlik içinde sizi bir bilimkurgu hikayesine atayım dedim...
Uydumuz ay ile birlikte güneş gezegenindeki komşulara yolculuk şansı verildi...Ama birtanesine... Ama Hangisine?
Düşünün ve karar verin
İyi Eğlenceler;
Sevgilerimle;
Keyifli Forumlar Dilerim.
@eskici @Özgür @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @emrecnn @slhttnmtl @Angelica @Zeyno45 @Sflr12 @Atlass @DiziTv @secquin @34rcp44 @Abdülhey @Felon @Afet Güçverir @cehennet @Gerekli24 @Meetingthesky @STARAN @elvissman @MrSequencer