ben değilim tabiki başkanlık kim ben kim hogatha dururken benim öyle bir şeye tenezül etmem yakışık almaz2016'da çıktı ama ben onun fanı değilim böyle şeyler söyleme @Çiğdem- i başıma bela mı edeceksin
Etkinliğin başkanı sen misin
ben değilim tabiki başkanlık kim ben kim hogatha dururken benim öyle bir şeye tenezül etmem yakışık almaz2016'da çıktı ama ben onun fanı değilim böyle şeyler söyleme @Çiğdem- i başıma bela mı edeceksin
Artık bazı konularda başkanlığı alman lazımben değilim tabiki başkanlık kim ben kim hogatha dururken benim öyle bir şeye tenezül etmem yakışık almazama başkanıda yönlendirdim kaliteye
@Çiğdem- emekli olmadan benim öyle bir hata yapmam imkansızArtık bazı konularda başkanlığı alman lazım
Ortaklaşa yapın işte ayoll@Çiğdem- emekli olmadan benim öyle bir hata yapmam imkansızbir gün oklavayı kendi kafasına vurursa başkanlığı devralırım
berbat seçimler tek iyi yanı CW ye ödül gitmemiş@Çiğdem- @Forumdash
neyse aslıhan gürbüz en iyi kadın oyuncuda yarıştıysa erkan keka da en iyi erkekte yarışmalı ve ödülü almalıydı halit ergenç zaten her dizisiyle bu unvanı aldı yıllarca
içerdenin ödül alması zaten saçmalık senaryosu topallayan abartıı oyunculuktan geçilmeyen bir işti
komedide çağlar çorumlu ve evrim doğan haketmiş diğerleri için bişi diyemem çok komedi izlemediğim için
tilki kız 2017 de mi çıkmıştı sanki 2016 kalmış aklımdatilki fan club cevap verin bakiyim @MasacRE- ile @eskici
big little lies ın hakkı yenmiş; stranger things de içerde gibi abartılmış .ss
kısacası otur sıfır @Aserat kaknemi.ss
YABANCI DİZİ
DRAM
KOMEDİ
- En İyi Dizi: Stranger Things (Netflix)
- En İyi Erkek Oyuncu: Peter Dinklage | Game of Thrones
- En İyi Kadın Oyuncu: Millie Bobby Brown | Stranger Things
- En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: David Harbour | Stranger Things
- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Maisie Williams | Game of Thrones
MİNİ DİZİ / TV FİLMİ
- En İyi Dizi: Shameless (Showtime)
- En İyi Erkek Oyuncu: William H. Macy | Shameless
- En İyi Kadın Oyuncu: Emmy Rossum | Shameless
- En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Ty Burrell | Modern Family
- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Shanola Hampton | Shameless
DİĞER DALLAR
- En İyi Mini Dizi / TV Filmi: Black Mirror (Netflix)
- En İyi Erkek Oyuncu: Benedict Cumberbatch | Sherlock
- En İyi Kadın Oyuncu: Nicole Kidman | Big Little Lies
bir iki ufak tefek hata dışlında seçilen isimlere en ufak itirazım yok harika bir seçim yapmışız
- En İyi Yeni Dizi: Dark (Netflix)
- En İyi Fantastik/Bilim Kurgu Dizisi: Game of Thrones (HBO)
- En İyi Çocuk Oyuncu: Millie Bobby Brown | Stranger Things
- En İyi Jenerik: Game of Thrones
stranger things güzel dizi ama en iyi dram seçilmesi çok fazla iddialı olmuş
peter dinklage ,emmy rossum ,millie bobby brown ve maise williams seçimleri harika olmuş , en iyi mini dizi big little lies ın hakkıydı black mirror seçilmiş olsun o da hakediyor
big little lies ın jeneriğide harikadır ama seçilememiş seçilende yabancı sayılmaz GOTda olur tabiki neyse yani içimizdeki hainlere rağmen yabancı dizi serisini başarıyla atlatmışız seçenleri ve özellikle kendimi kutluyorum)
@forumdash @MAsacRE @Çiğdem- @Menes @xemrexxx @harunnn60 @eskici @gözlemci @cookies
yabancı dizi seçimlerinde hata yok benim elim değmiş çünküyerli dizi seçimleri tabiki berbat olur beni oraya jüri yapmamıştı hainler oysa ben çekirdek gibi çitletiyorum yerlileri
2016'da çıktı ama ben onun fanı değilim böyle şeyler söyleme @Çiğdem- i başıma bela mı edeceksin
@Çiğdem- emekli olmadan benim öyle bir hata yapmam imkansızbir gün oklavayı kendi kafasına vurursa başkanlığı devralırım
@eskici Yerli Diziyi @Aserat Yabancı Dizi ve Yerli Müziği ben yaptık jurilerle birlikte hepimiz çok emek verdik @destere dediği gibi bencede seçimler gayet iyiOrtaklaşa yapın işte ayoll
Yerli dizi diye bir şey görmedim ben orda@eskici Yerli Diziyi @Aserat Yabancı Dizi ve Yerli Müziği ben yaptık jurilerle birlikte hepimiz çok emek verdik @destere dediği gibi bencede seçimler gayet iyi
@xemrexxx Altın Kelebek de Sen Olsan Bari ile çıkış ödülü verdi Tilki Kıza yoksa çıkışı Cevapsız Çınlamaydı ama oyüzden seçenlere ses etmedim yinede şarkıları ödül almadı en azından
kankama laf yok
Yerli Dizi Yabancı Dizi ve Yerli Şarkıları seçtik kazananlara bakabilirsin sevdiğin şeyler ödül almıştır belki gerçi Gülşen yok
Sizin yaptığınız etkinlikten ne beklenir ki zatenYerli Dizi Yabancı Dizi ve Yerli Şarkıları seçtik kazananlara bakabilirsin sevdiğin şeyler ödül almıştır belki gerçi Gülşen yok
Ödül alacak bir şeyi yoktu ki Albüm çıkarsaydıSizin yaptığınız etkinlikten ne beklenir ki zaten
Olsa da ödül vermezdiniz zaten sizÖdül alacak bir şeyi yoktu ki Albüm çıkarsaydı
İçimizdeki hainler derken kendini kastediyorsun sanırım, senden başka hain yok çünkü tanıdığımYABANCI DİZİ
DRAM
KOMEDİ
- En İyi Dizi: Stranger Things (Netflix)
- En İyi Erkek Oyuncu: Peter Dinklage | Game of Thrones
- En İyi Kadın Oyuncu: Millie Bobby Brown | Stranger Things
- En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: David Harbour | Stranger Things
- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Maisie Williams | Game of Thrones
MİNİ DİZİ / TV FİLMİ
- En İyi Dizi: Shameless (Showtime)
- En İyi Erkek Oyuncu: William H. Macy | Shameless
- En İyi Kadın Oyuncu: Emmy Rossum | Shameless
- En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Ty Burrell | Modern Family
- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Shanola Hampton | Shameless
DİĞER DALLAR
- En İyi Mini Dizi / TV Filmi: Black Mirror (Netflix)
- En İyi Erkek Oyuncu: Benedict Cumberbatch | Sherlock
- En İyi Kadın Oyuncu: Nicole Kidman | Big Little Lies
bir iki ufak tefek hata dışlında seçilen isimlere en ufak itirazım yok harika bir seçim yapmışız
- En İyi Yeni Dizi: Dark (Netflix)
- En İyi Fantastik/Bilim Kurgu Dizisi: Game of Thrones (HBO)
- En İyi Çocuk Oyuncu: Millie Bobby Brown | Stranger Things
- En İyi Jenerik: Game of Thrones
stranger things güzel dizi ama en iyi dram seçilmesi çok fazla iddialı olmuş
peter dinklage ,emmy rossum ,millie bobby brown ve maise williams seçimleri harika olmuş , en iyi mini dizi big little lies ın hakkıydı black mirror seçilmiş olsun o da hakediyor
big little lies ın jeneriğide harikadır ama seçilememiş seçilende yabancı sayılmaz GOTda olur tabiki neyse yani içimizdeki hainlere rağmen yabancı dizi serisini başarıyla atlatmışız seçenleri ve özellikle kendimi kutluyorum)
@forumdash @MAsacRE @Çiğdem- @Menes @xemrexxx @harunnn60 @eskici @gözlemci @cookies
yabancı dizi seçimlerinde hata yok benim elim değmiş çünküyerli dizi seçimleri tabiki berbat olur beni oraya jüri yapmamıştı hainler oysa ben çekirdek gibi çitletiyorum yerlileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?