2017 Yılın Favorisi Ödülleri (2017) - Yerli-Yabancı Dizi ve Yerli Müzik Kazananları

2016'da çıktı ama ben onun fanı değilim böyle şeyler söyleme @Çiğdem- i başıma bela mı edeceksin

Etkinliğin başkanı sen misin
ben değilim tabiki başkanlık kim ben kim hogatha dururken benim öyle bir şeye tenezül etmem yakışık almaz
ama başkanıda yönlendirdim kaliteye

ben değilim tabiki başkanlık kim ben kim hogatha dururken benim öyle bir şeye tenezül etmem yakışık almaz
ama başkanıda yönlendirdim kaliteye
Artık bazı konularda başkanlığı alman lazım

2016'da çıktı ama ben onun fanı değilim böyle şeyler söyleme @Çiğdem- i başıma bela mı edeceksin

Etkinliğin başkanı sen misin

@Çiğdem- emekli olmadan benim öyle bir hata yapmam imkansız
bir gün oklavayı kendi kafasına vurursa başkanlığı devralırım

Ortaklaşa yapın işte ayoll
@eskici Yerli Diziyi @Aserat Yabancı Dizi ve Yerli Müziği ben yaptık jurilerle birlikte hepimiz çok emek verdik @destere dediği gibi bencede seçimler gayet iyi

@xemrexxx Altın Kelebek de Sen Olsan Bari ile çıkış ödülü verdi Tilki Kıza yoksa çıkışı Cevapsız Çınlamaydı ama oyüzden seçenlere ses etmedim yinede şarkıları ödül almadı en azından

Yerli dizi diye bir şey görmedim ben orda

İçimizdeki hainler derken kendini kastediyorsun sanırım, senden başka hain yok çünkü tanıdığım

Gonca Vuslateri | Anne
Bizim Hikaye (FOX)
Hazal Kaya | Bizim Hikaye
Reha Özcan | Bizim Hikaye
Evrim Doğan | Bizim Hikaye
Sıla | Yan Benimle & Oğuzhan Koç | Küsme Aşka
Erol Evgin & Sıla | Ateşle Oynama

Şunları seçen seçkin jürilerimizi tebrik ederim.

Güzel seçimler yaptık, geç de olsa sonuçlanmış. Tebrikler kazananlara.

Jüriler olarak güzel tercihler yaptığımızı düşünüyorum, çoğu dalda ödül hak edenlere gitti.

Eline ve emeğine sağlık.
@Aserat