kabahatini nasılda biliyorFifth Harmony konusu çok canını yaktıSizi durum güncellemesindeki soruyu cevaplamaya davet ediyorum
kabahatini nasılda biliyorFifth Harmony konusu çok canını yaktıSizi durum güncellemesindeki soruyu cevaplamaya davet ediyorum
Aaa siz eski dostsunuz ayoll hadi barışıp öpüşünkabahatini nasılda biliyorbence daha hogatha seni atmadan kendin istifa etmelisin jürilikten kalitesiz jüri istemiyoruz
harmony elenirse daha benden çok çekeceği var azerbaycanı bile yaşanmaz kılacağım kötülere
Sorun yok ben sabırlı adamım
İyice ihtiyarlıyorsunharmony elenirse daha benden çok çekeceği var azerbaycanı bile yaşanmaz kılacağım kötülere
bu şarkıyı @Çiğdem- e mi armağan etttinbana oy hakkı vermesen veya jüri olarak @S.G.A.T. ı kovup beni o koltuğa oturtmazsan sana bu güzel türküyü armağan edeceğim hogatha ona göre
bu harika türküyü kendisine armağan etmemem için hogathanın beni jüri olarak atayacağını düşünüyorum@Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @gözlemci @MasacRE- @MEnes @Doğu @vadikızı @cookies @sokak sanati @denizz19 @mrt-06
ama daha armağan etmedimde eğer isteklerimi kabul ederse şarkıyı iptal edebilirimbu şarkıyı @Çiğdem- e mi armağan etttin
ama daha armağan etmedimde eğer isteklerimi kabul ederse şarkıyı iptal edebilirim
@Çiğdem- şarkının sözlerine bayılacaktır aslında çok içten söylenmiş
dizlerin çot olsun kolların eğri
her dertten bir bela gelsin sevdiğim
her gün ağlayasın bir gülmeyesin
vücudunda sağlam tek bir yerin kalmasın
bedenini kızıl çıban bürüsün
kan kalmasın damarların kurusun
akciğerin verem olup çürüsün
öksürdükçe kanlar gele sevdiğim
Hhahah aklımda bu canlandı @destere benim için şarkı söylemeye sahneye çıksa böyle olucak demekkibu şarkıyı @Çiğdem- e mi armağan etttin
Hepimizin emeğine sağlıkJüri: Çiğdem- (Jüri Başkanı), Yiğitt ,Forumdash, Billy Kane , S.G.A.T. , vadikızı , Dosi , dreamy, OZAN , mesmeso61 , tolgab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?